Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Φωτογραφίες από ψηλά που μοιάζουν με έργα τέχνης από τον Μάκη Θεοδώρου

Τα drones τελευταία χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στη φωτογραφία και στο βίντεο, αποτυπώνοντας υπέροχες εικόνες και λήψεις από ψηλά.
Ο συντοπίτης μας και φίλος Μάκης Θεοδώρου από την Συκεώνα Καρδίτσας είναι ένας από αυτούς που έχουν πολύ καλή σχέση με τις καινούργιες τεχνολογίες.
Πρόσφατα απέκτησε ένα drone που έγινε το πάθος του.
Οι φωτογραφίες του από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, με drone έχουν πολύ ενδιαφέρον και μέρα με τη μέρα ο Μάκης εξελίσσει το ταλέντο του.
Ο ίδιος ταξιδεύει σε διάφορα σημεία και απαθανατίζει από ψηλά υπέροχα τοπία, που μοιάζουν σαν πίνακες ζωγραφικής.
Οι εντυπωσιακές λήψεις αποτυπώνονται από drones και επιτρέπουν στους θεατές να βλέπουν οικεία αλλά και άγνωστα μέρη από ψηλά.

Απολαύστε λοιπόν και εσείς αυτά που μας προσφέρει απλόχερα











περισσότερα στο κανάλι του στο....YOUTUBE
τον ευχαριστούμε....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής