Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου "Ανεξίτηλες στιγμές" της Καλλιόπης Παπουτσή στον Παλαμά

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου "Ανεξίτηλες στιγμές" της συγγραφέως Καλλιόπης Παπουτσή, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 6:30μ.μ. στον Παλαμά Καρδίτσας!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
"Αρκεί μια στιγμή χαράς, λύπης, θυμού, για να αλλάξει την πορεία της ζωής μας;
Πολλές φορές είναι αρκετά ακόμα και λίγα λεπτά για να ανατρέψουν αυτά που γνωρίζαμε ή να ανακαλύψουμε αυτά που δεν γνωρίζαμε, για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε.
Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στάμπες στο μυαλό και την ψυχή μας.
Σε κάθε μια από τις δέκα έξι ιστορίες του βιβλίου, οι ήρωες βιώνουν μια ανεξίτηλη στιγμή που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής τους.
Για την Αγγελική μια φωτογραφία,
Για την Βασιλική μια αποκάλυψη,
Για την Στελίνα ένα άλμπουμ,
Για την Alina ένα μικρό μολυβάκι,
Για τον Παναγιώτη μια λέξη,
Για την Κάτια το άνοιγμα μιας πόρτας,
Αυτοί, είναι μερικοί από τους ήρωες που θα συναντήσει κανείς στις «Ανεξίτηλες Στιγμές» που για κάποιους από αυτούς δεν θα υπάρχει επιστροφή"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής