Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Δήλωση του Αχιλλέα Καραλή για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στους μαθητές στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας.
Δεν είναι η τελευταία, ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής για τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να εισπράξουν τα οφέλη μιας μεγάλης κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας.
Είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει και να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους.
Σαν γονιός που ο γιος του δοκιμάζεται στις πανελλήνιες εξετάσεις θέλω να σας πω παιδιά μου:
Να διεκδικήσετε με αξιοκρατία τη θέση που σας αξίζει.
Με ηρεμία, νηφάλια σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα για τη μεγάλη και πολυποίκιλη ανηφόρα της ζωής. Ένα μεγάλο βήμα στο βάθρο της επιτυχίας
της ευδαιμονίας και της καταξίωσης. Σας συγχαίρω εκ των προτέρων για την προσπάθεια που κάνετε και σας εύχομαι ολόψυχα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επίσης εύχομαι στους γονείς καλή επιτυχία. Γνωρίζω ότι και αυτοί στάθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους συνέδραμαν και υποστήριξαν με κάθε μέσο την προσπάθεια αυτή.
Εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη στους εκπαιδευτικούς που και αυτοί με τη σειρά τους καλούνται να αξιολογήσουν τους κόπους της νέας γενιάς που ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία της ζωής στα χέρια της. Αυτές τις μέρες μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει το μέλλον του τόπου μας.
Μας αφορά όλους και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια ευχόμενος μια μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά του τόπου μας.

        Με εκτίμηση
για τη Νέα πορεία Παλαμά
    Αχιλλέας Καραλής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής