Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν οι διαρρήξεις στην Ιτέα

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν οι διαρρήξεις σε χωριά του θεσσαλικού κάμπου το τελευταίο διάστημα.
Στην Ιτέα την τελευταία εβδομάδα, είχαμε πέντε διαρρήξεις σε σπίτια, στα δύο μάλιστα από αυτά ήταν μέσα στο σπίτι οι ηλικιωμένοι ένοικοι, σε διπλανό δωμάτιο και οι διαρρήκτες ανενόχλητοι και με θράσος άδειασαν όλα τα συρτάρια και τα σεντούκια.
Το ίδιο συμβαίνει και σε χωριά του δήμου Σοφάδων, αλλά και των άλλων δήμων, όπου οι κάτοικοι δεν τολμούν όπως λένε να βγουν έξω για ένα καφέ, καθώς γυρίζουν και βλέπουν τα σπίτια τους ανοιγμένα και ανάστατα.
Μπορεί η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να επιχειρεί το δόγμα Νόμος και Τάξη στην Αθήνα, στα Εξάρχεια και στις πέριξ του κέντρου περιοχές, τις τελευταίες ημέρες, αλλά στην ελληνική ύπαιθρο και στα χωριά του θεσσαλικού κάμπου, ούτε ο νόμος βασιλεύει, ούτε η τάξη, ούτε η ασφάλεια...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής