Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ - Ανακοίνωση

ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΠΡΟΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ – ΦΟΡΕΙΣ  ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Ενόψει της χειμερινής περιόδου, παρακαλούμε για την άμεση καταστροφή κάθε μορφής φραγμάτων μόνιμων – πρόχειρων  ή ημιμόνιμων, από τους κατασκευαστές τους, ώστε να αποκατασταθεί η ελεύθερη ροή των υδάτων.
Οι ενέργειες για την  αποκατάσταση της λειτουργικότητας των αποστραγγιστικών καναλιών και της  ελεύθερης ροής των υδάτων, επιβάλλεται να γίνουν άμεσα για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και των δυσάρεστων συνεπειών αυτών.
Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση που παρατηρηθούν πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας της ύπαρξης οποιουδήποτε εμποδίου εντός των αποστραγγιστικών καναλιών τα οποία βρίσκονται στα αγροκτήματα που υπάγονται  στη δικαιοδοσία του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ θα υπάρξει αναζήτηση ευθυνών.

ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ
     ΠΑΛΑΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής