Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Στις 21 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου και στις 29 Δεκεμβρίου η αναβίωση της γουρουνοχαράς από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ιτέας.
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας και στην κεντρική πλατεία Ιτέας.


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου αρχίζει η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Ώρα 16:00 μμ προβολή της ταινίας "Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία" του Καρόλου Ντίκενς
Ώρα 18:00 μμ έναρξη εκδήλωσης από τα παιδιά του τμήματος ρυθμικής του συλλόγου.
Ακολουθεί η Χορωδία του συλλόγου με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια απ όλη την Ελλάδα. Αμέσως μετά θα γίνει η βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών-ριων του Λυκείου Ιτέας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Ώρα 19:00 μμ φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μπροστά στο Δημοτικό κατάστημα Ιτέας με τη συνοδεία της Χορωδίας του συλλόγου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλαμά.
Στους επισκέπτες θα μοιραστούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές αλλά και τα φαναράκια των ευχών για τους μικρούς μας φίλους από τον Άγιο Βασίλη.
Στο χώρο θα υπάρχει bazaar από τα παιδιά του τμήματος εικαστικών του συλλόγου με δικές τους δημιουργίες.
Επίσης κατά την διάρκεια προβολής της ταινίας θα γίνεται για τους μικρούς μας φίλους και face painting από την Ντίνα Μακρή.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 αναβίωση του εθίμου της γουρουνοχαράς με την παρασκευή όλων των παραδοσιακών εδεσμάτων όπως τσιγαρίδες, λουκάνικα και τηγανιά.

Σας περιμένουμε όλους

      Καλές γιορτές






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής