Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου έκοψε την πίτα του

Πλήθος κόσμου και σε κλίμα συγκίνησης έγινε φέτος η κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πετρίνου στο καφενείο του Βαγγέλη Κούλιου στον Πέτρινο Καρδίτσας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.
Η προσέλευση του κόσμου πέραν των προσδοκιών για τα δεδομένα του χωριού αφού η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και μάλιστα υπήρχαν και όρθιοι θαμώνες.
Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο Γυναικών Ιτέας και  Φαρκαδόνας, τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοντοβάϊος και Ράνια Φούντα, η δημοτική σύμβουλος Παλαμά Φωτεινή Καραϊσκου και Χρήστος Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος Αμφικτιονίας Απόστολος Φιρφιρής και ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Μίκας

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν και επίσημα σε όλους τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου!!!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής