Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Το ΚΑΠΗ Ιτέας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Κυριακή το πρωί 18 Ιανουαρίου 2020 ανήμερα του Αγίου Αθανασίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, στην κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Ιτέας του δήμου Παλαμά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους, έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, τόνισε  τη σημασία του θεσμού του ΚΑΠΗ για τους ηλικιωμένους και τους παρότρυνε να έχουν ενεργή συμμετοχή στις δράσεις τους.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, οι αντιδήμαρχοι Παλαμά Θωμάς Κοντοβάϊος και Ράνια Φούντα, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σπυρόπουλος και η πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας Θεοδώρα Λύτρα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη μακρή...

Τα φλουριά της πίτας κέρδισαν:
Λίτσα Ζιάκα 50 ευρώ (δωρεά δημάρχου)
Μαίρη Γιωτοπούλου  20 ευρώ (ΚΑΠΗ)






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής