Τρίτη 14 Απριλίου 2020

«Πέφτει» άσφαλτος στην ε.ο. Μακρυχώρι - Παλαμάς

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Μακρυχώρι – Παλαμάς μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Πρόκειται για έργο που με την ολοκλήρωσή του θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων των Τ.Κ Μακρυχωρίου, Παλαμά και Προαστίου.
Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, «σε συνεργασία  με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, τον πρόεδρο της Τ.Κ Μακρυχωρίου κ. Κων/νο Αργυρόπουλο και την πρόεδρο της Τ.Κ Προαστίου κα Αθανασία Κρικώνη, οι οποίοι εξέφρασαν την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης προκειμένου σε πρώτη φάση να ολοκληρωθούν το ένα από τα τρία συνολικά χιλιόμετρα του δρόμου».
Κατόπιν ενεργειών του αντιπεριφερειάρχη Π. Ε Καρδίτσας και σε συνεργασία τόσο  με το δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο όσο και με το δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση και του υπόλοιπου τμήματος της οδού ικανοποιώντας έτσι το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Χαρακτηριστικά ο κ. Νούσιος επεσήμανε ότι αυτή είναι και η βούληση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Η ολοκλήρωση μικρών αλλά ουσιαστικών έργων της Περιφέρειας που εξασφαλίζουν την άνετη, γρήγορη, αλλά κυρίως ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής