Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Κλειδί αυτοκινήτου βρέθηκε στα γηπεδάκια 5χ5 στο πάρκο της Ιτέας

Δεν ήταν και η καλύτερη βόλτα στα γηπεδάκια 5χ5 της Ιτέας για έναν που πήγε για περπάτημα, αφού εκεί έχασε και το κλειδί του αυτοκινήτου του.
Για καλή του τύχη, ωστόσο, ένας κάτοικος της Ιτέας το εντόπισε στην περιοχή, το απόγευμα και επικοινώνησε με το "Ιτέα Καρδίτσας", ώστε να βρεθεί ο κάτοχος.

Ο κάτοχος του κλειδιού μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6984497697 ώστε να έρθει σε επαφή με τον "καλό σαμαρείτη" που τα βρήκε και ενημέρωσε το μπλόκ της Ιτέας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής