Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση του Δημοτικού σχολείου Ιτέας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Σας ενημερώνω ότι από 1η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, το σχολείο θα επαναλειτουργήσει κανονικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ όλες οι τάξεις θα έχουν καθημερινά μάθημα.
Σας παραθέτω ορισμένες επισημάνσεις:
- Οι μεταφορές των μαθητών θα εκτελούνται κανονικά.
- Όσοι γονείς έχουν στο σπίτι τους άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δε θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, τότε θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο Υπεύθυνη Δήλωση.
- Η είσοδος των γονέων – κηδεμόνων στο σχολείο, θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
- Η χρήση μάσκας – γαντιών είναι προαιρετική, εκτός από τους μαθητές που μετακινούνται με ταξί για τους οποίους είναι υποχρεωτική.

           Ο Διευθυντής
     Αχιλλεύς Γκαραβέλας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής