Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ευχαριστήριο των προέδρων Τ.Κ. Προαστίου και Μακρυχωρίου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από κοινού τους εμπλεκόμενους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με συνέπεια τηρούν τις δεσμεύσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καρδίτσας Κος Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κος Βασίλης Τσιάκος και ο Δήμαρχος Παλαμά κος Γιώργος Σακελλαρίου συνεργάστηκαν ώστε να ολοκληρωθεί η επαρχιακή οδός Μακρυχώρι – Προάστιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε ασφαλτόστρωση των αντίστοιχων τμημάτων, ενώ είχαν προηγηθεί επεμβάσεις των Δημάρχων Παλαμά και Καρδίτσας εντός των ορίων των Δήμων τους για την προετοιμασία της οδού (800μ. για το Δήμο Παλαμά και 1200μ. για το Δήμο Καρδίτσας).

Το έργο ομολογουμένως θα διευκολύνει τη μετακίνηση των κατοίκων όχι μόνο μεταξύ των δύο κοινοτήτων, ενώνει δύο δήμους και συμβάλλει στην ευκολότερη σύνδεση της Τ.Κ. Προαστίου με την έδρα του Δήμου. Οι ενέργειές των αρμοδίων αποτελούν δείγμα καλής θέλησης και προτροπή προς όλους όσους εμπλέκονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για συνεργασία ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

            Με εκτίμηση

η Πρόεδρος Τ.Κ. Προαστίου
       Κρικώνη Αθανασία

ο Πρόεδρος Τ.Κ. Μακρυχωρίου
     Αργυρόπουλος Κων/νος





1 σχόλιο:

Theresa williams είπε...

Γεια σας, είμαι η Τερέζα Γουίλιαμς Μετά από χρόνια σχέσης με τον Άντερσον, χώρισε μαζί μου, έκανα ό, τι ήταν δυνατό για να τον επαναφέρω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, Τον παρακαλούσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να προτιμήσω να επικοινωνήσω με έναν ξόρκι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι για να τον επαναφέρω, αλλά είμαι ο τύπος που ποτέ δεν πίστευε στο ξόρκι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσω, εγώ μου έστειλε το ξόρκι ξόρκι, και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από τρεις ημέρες, ότι ο πρώην μου θα επιστρέψει σε μένα πριν από τρεις ημέρες, έριξε το ξόρκι και εκπληκτικά τη δεύτερη μέρα, ήταν γύρω στις 4μμ. Ο πρώην μου τηλεφώνησε, ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν που ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν, που με αγαπά τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν, έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί ευτυχισμένοι ξανά. Έκτοτε, έχω υποσχεθεί ότι όποιος γνωρίζω ότι έχει πρόβλημα σχέσης, θα βοηθούσα ένα τέτοιο άτομο παραπέμποντάς τον στο μοναδικό και ισχυρό ξόρκι που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα. Το email του: {drogunduspellcaster@gmail.com} μπορείτε να τον στείλετε μέσω email εάν χρειάζεστε τη βοήθειά του στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
1) Αγάπη ξόρκια
2) Χάθηκε η αγάπη
3) Σταματήστε τα ξόρκια διαζυγίου
4) Ορθογραφία γάμου
5) Ξόρκι εγκυμοσύνης
6) Διαλείμματα ξόρκια
7) Ξόρκι θανάτου
8.) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας
9) θέλεις να ικανοποιήσεις τον εραστή σου
10) Λοταρία
Επικοινωνήστε με αυτόν τον υπέροχο άνδρα εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα για μια διαρκή λύση
μέσω { drogunduspellcaster@gmail.com }

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής