Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά την Κυριακή 14/1/24 έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο καφέ Jigger.
Σε μια αίθουσα κατάμεστη από μέλη και φίλους του συλλόγου και σε περιβάλλον ιδιαίτερα γιορτινό αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά 2024 γεμάτη υγεία,αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Φυσικα ευχή όλων είναι να λυθούν γρήγορα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες του Σεπτέμβρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.Γ.Κωτσος, κ.Α.Σπανιας εκπρόσωποι του κ Κώστα Τσιαρα και της κ.Ασ.Σκονδρα, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Κ.Τελιος, ο δήμαρχος Παλαμά κ.Σωκράτης Δασκαλοπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.Κ.Παπαντινας, ο κ.Δ Παπαμαργαριτης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι βουλευτές κ.Α.Σπανιας, κ.Γ.Κωτσος και ο δήμαρχος Παλαμά κ.Σ.Δασκαλοπουλος.Την βραδιά πλαισίωσαν οι μουσικοί Α.Φαλιαγγας και η Ρ.Πέτσα στο τραγούδι,ο Σ.Βαιοπουλος στο μπουζούκι και ο Γ.Πρασσας στα πλήκτρα οι οποίοι με τις επιλογές τους και τις υπέροχες φωνές τους χάρισαν στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη βραδιά.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής