Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Εκκλησιασμός και αρτοκλασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου-Λυκείου Ιτέας

Σε μια ατμόσφαιρα εορταστικής χαράς πραγματοποιήθηκε ο εκκλησιασμός των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, συνοδευόμενος από αρτοκλασία, προς τιμήν της εορτής των Τριών Ιεραρχών, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Ιτέα, με ευχές για "Χρόνια πολλά" προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, και όλους τους ανθρώπους της γνώσης.

Ακολούθησε στον χώρο του σχολείου η κοπή βασιλόπιτας, παρουσία του εφημέριου της Ιτέας, πατέρα Ιωάννη Κολλά, ο οποίος ευλόγησε τις βασιλόπιτες των μαθητών και τους εξέφρασε τις ευχές του.

Τιμητικά παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαντίνας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και ο κ. Ευριπίδης Παληγιάννης, Υπεύθυνος Καθαριότητας και Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι εκφράστηκαν με εγκάρδιες ευχές προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, επικεντρώνοντας τις ευχές τους σε υγεία, πρόοδο και επιτυχία για το νέο έτος.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο σχολείο μας από τους εκπρόσωπους της Δημοτικής Αρχής, με λεπτομερή καταγραφή των υφιστάμενων αναγκών και προβλημάτων. Η παρουσία της νέας Δημοτικής Αρχής δείχνει την προθυμία για άμεση δράση και παρέμβαση προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του σχολικού περιβάλλοντος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής