Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση του Δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. 

Στο επίκεντρο η επαναλειτουργία του Κ. Υ. Παλαμά.

Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Το βασικό θέμα της συνάντησης αφορούσε το Κέντρο Υγείας Παλαμά το οποίο μετά την πλημμύρα “DANIEL” έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι εργασίες στο κτίριο βρίσκονται υπό εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν περί τα τέλη Απριλίου όπου και θα παραδοθεί εκ νέου στους Δημότες προκειμένου να απολαμβάνουν την ιατρική φροντίδα. Το Κέντρο Υγείας Παλαμά, με εντολή του Υπουργού Υγείας, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα RRF για την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Αυτό σημαίνει πως θα ανακατασκευαστεί πλήρως κατά τη διάρκεια λειτουργίας του. Η ολοκληρωτική ανακαίνιση του, θα έχει επιτευχθεί έως το τέλος του 2025.

Ο κ. Υπουργός έκανε αμέσως δεκτά τα αιτήματα του Δημάρχου Σωκράτη Δασκαλόπουλου, τονίζοντας πως ο Δήμος Παλαμά χρήζει άμεσης και ουσιαστικής αρωγής.Τέλος, κατά τη συνάντηση τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα σε όλους τους τομείς του Δήμου Παλαμά και ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύθηκε να σταθεί δίπλα στους δημότες με κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να ορθοποδήσουν έπειτα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία περιήλθαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής