18 Αυγούστου 2018

Καμένα Βούρλα: Αυτοκίνητο με παρέα νεαρών έπεσε σε κοίτη χειμάρρου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Άγιο είχαν τα 5 μέλη παρέας, τα οποία γυρίζοντας τα ξημερώματα από τη διασκέδασή τους στα Καμένα Βούρλα, έπεσαν με το αυτοκίνητό τους από ύψος τριών μέτρων σε κοίτη χειμάρρου.

Το περιστατικό συνέβη στις 6 το πρωί του Σαββάτου, με την παρέα να γυρίζει από διασκέδαση σε μαγαζιά της περιοχής. Κοντά στο λιμάνι στο σημείο που ο δρόμος στενεύει από την κοίτη του χειμάρρου, ο 20χρονος οδηγός δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση από την άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα την εκτροπή του στην κοίτη.

Από το αυτοκίνητο βγήκαν χωρίς γρατσουνιά τόσο ο νεαρός οδηγός όσο και οι τρεις από τους τέσσερις συνεπιβάτες, ένας νεαρός 21 ετών, μία 18χρονη και μία 15χρονη. Ακόμη μία 18χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

πηγη lamiareport,gr

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ καλυτερα θα ηταν να ελεγες ,-Για το συμβαν προανακριση διενεργει το ΑΤ Καινουριου τις ωρες που λειτουργει.

Ανώνυμος είπε...

βρε αθλιο κουτορνιθι , κινδυνεψαν 5 νεα παιδια , αυτο βρηκες να σχολιάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν χαλαρώνετε λίγο? Ο κάθε ένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης και τα βλέπει από την δικιά του σκοπιά. Εσείς ντε και καλά θέλετε όχι μόνο να συμφωνούν όλοι σε αυτό που λέτε και να το υιοθετούν, αλλά και να βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπετε εσείς.
Σας διαφεύγει ότι υπάρχουν ηλικιακές διαφορές, αλλά και διαφορές κουλτούρας, μόρφωσης, καλλιέργειας κλπ κλπ
Αφήστε τον κάθε έναν να λέει ότι θέλει και επικεντρωθείτε στο τι θέλετε εσείς να πείτε, αν έχετε να πείτε κάτι, γιατί αν δεν έχετε κάτι να πείτε, καλύτερα απλά να διαβάζετε .

Ανώνυμος είπε...

Να πουνε τα παιδια ένα μεγαλο ευχαριστω στο δημαρχο και στα ξαδέρφια καραμανωλη που δεν καθαρισαν το ρεμα καθολου, όπως και κανενα αλλωστε στα καμενα βουρλα, και πεσανε στα μαλακα, πανω στις καναπιτσες και στα αλλα δεντρα και θαμνους, και ετσι σωθήκανε....
Αυτό θα πει προνοητικοτητα. Και προστασια των εργατων από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλιου τωρα το κατακαλοκαιρο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πας καλά? Τι σχέση έχουν οι Καραμανωληδες? Ο δήμαρχος είναι υπόλογος για αυτα!! Όταν οι Καραμανωληδες έρθουμε στα πράγματα ως εκτελεστικοί τότε θα τα πούμε..πυγμαιοι !! Ευτυχώς που αποδέχθηκαν τα χειρότερα να λες κ άσε την νομική ευθύνη ποιον βαρύν.!!

Ανώνυμος είπε...

6,00 ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΞΗΕΜΕΡΩΜΑ....ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΑΜΠ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ "ΤΟ ΚΟΒΕΙ" ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ????
ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ......
ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΙΟ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Εκει στο κηφηνειο τι πίνετε ολοι οι μαυροψυχοι??? Χημικά??

Ανώνυμος είπε...

Εμείς φταίμε που είπαμε να σε στηρίξουμε Θανάση κ για πες στο δήμαρχο ότι θες να πας στην θέση του..τα ξέρει? Ότι πρέπει να βγεις εσύ διοτι είσαι από τα Καμμένα κ ότι ο κουμπάρος λόγω της ανυπαρξίας δεν μπορεί... τελικά θέτε πολύ κρέμασμα!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Φαινεται να διαμορφωνονται δυο σημαντικες πολιτικες παραταξεις ως χωροι συσπειρωσης
εν οψει των Δημοτικων εκλογων ,η μια με κεντρο τον Αγιο Κων\νο κεντροδεξιας κατευθυνσης
κατα βαση, συνεπικουρουμένη απο ενα συνοθυλευμα ανεπαρκους ιδεολογικης ταυτοτητας βλεπε: τσανακογλυφτεια,και ο αλλος με κεντρο τον Μωλο [ορφανα της διαχρονικης αντιπολιτευσης,αλλα και με εμφανη τα ιχνη τοπικισμου,εχθρικα προς την Λουτροπολη] σαφους κεντροαριστερης τασης και με την αρτι αφιχθεισα συνδρομη της εκφυλιστικης λαικής δεξιας.

Υπο το πρισμα αυτο και ασχετα με τα πραγματικα δεδομενα [θετικα -αρνητικα Διοικησης]
εκτελειται ενα προκαθορισμενο δρομολογιο πολιτικων εξελιξεων με βαση την ατομικη εντυπωση-ωφελεια και οχι με την λογικη του συνολικου ωφέλους [ονομασια Δημου-ορθολογισμος διαχειρισης-τουριστικο Αγκυροβολιο- Αποχετευτικό Αγιου κων\νου- κλπ].

Στα ανωτερω θετω προσθετικα το σημαντικο γεγονος, την αρνηση των Καμενων Βουρλων να υποβαλλει προταση υποψηφιου Δημαρχου βαση της υποχρεωσης [εναντι των προβληματων],αλλα αντιθετως ανεχεται ή και υποστηριζει {εναλλακτικα} τις μικρες ομαδες [εντος] να αναρχοαυτονομουνται συμφωνα με επιδιωξεις και μικροσυμφεροντα σπαζοντας εν γνωσεις μας την συνοχή της Πόλης.

Ψυχολογικα αυτο μεταφραζεται ειδικα για εναν υποψηφιο τετοιου βεληνεκους ως "Διαισθητικη προβλεψη"που ενω η δυνατοτητες του ειναι επιεικως απαραδεκτες, αυταπαταται ρολο πρωτου Πολιτη σε συναρτηση βεβαια με τα υλικα ωφελη.

Φυσικα Ηθικη αναστολη εμπρος στο βαζο με το μελι,δεν ειναι δυνατον να υπαρξει,μαλλον θα πρεπει να το ξαναδουμε το θεμα με ορους Μεταφυσικους,και να αφησουμε να εξελιχθει το
φαινομενο αφηνοντας χωρο και στον παραγοντα της τυχης [Τυχαρπαστος].

Παντως οπως και να ειναι ο "οκνηρος ελεγκτης" δηλ ο Δημοτης μεσα απο τις τοσες αποτυχημενες επιλογες του, καποια στιγμη θα εκλεξει σωστα ,το λεει και η επιστημη της στατιστικης.



Κριτων



Ανώνυμος είπε...

Μην πας να συγκρίνεις τον συκιωτη με το τζομο είναι μεγάλο λάθος. Ο μόνος υποψήφιος θα είναι ο γιατρός. Ο συκιωτης δεν τα παίρνει σαν τους αλλους

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα ουτε ο Δαλάι λάμα δε καταλαβαίνει για πολλοστη φορα το εννοείς..

Ανώνυμος είπε...

Ρε κριτων το βαζο με το μελι μπορεις να μας πεις τι εννοεις;

Ανώνυμος είπε...

10,51μμ αφου εσυ ρωτας τον Κριτωνα για το βαζο με το μελι εγω λοιπον τον ρωταω για τα ιχνη τοπικισμου στο Μωλο εχθρικα προς την λουτροπολη και τι εννοει.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξαρτήτως του τι λεει ο ταταριδοκριτων, το να παρεμποδίζουν αρκετοι μωλιωτες αυτοδιοικητικοι Στο πρόσφατο παρελθόν την αλλαγη ονομασίας δημου (καθοδος στο υπουργείο κλπ) δε το λες και ενωτικό..προφανώς τοπικιστικο είναι..

Ανώνυμος είπε...

Ονομαστικά κυριε να τους κατονομασετε να ξέρουμε ποιος μας βουλιαζει!!

Ανώνυμος είπε...

Η αμορφωσιά σας βουλιάζει κύριοι
. .

Ανώνυμος είπε...

Γιατρος και αμόρφωτος δεν γινεται μη φας έχει γλαροσουπα ντενεκε ε ντενεκε

Ανώνυμος είπε...

Ναι βαλκανιομορφωμενος και καθολου κουτσομπολης..

Ανώνυμος είπε...

Ο Κριτων μας έβγαλε τον Τσωμο και Κεντροαριστερο...
Φαινεται πως ξεχνας ευκολα, η θελεις να ξεχνας...
Δηλαδη δεν θυμασαι ποτε, σε καμία κομματικη συνευρεση του κομματος σας, της ΝΔ ντε, να ειχατε συναντηθεί;
Απλα μου φαινεται ότι ετοιμάζεις αλλοθι για να ξαναστηριξεις τον Συκιώτη, (εμεις οι δεξιοί τελικά θα παμε με τον δεξιό Συκιώτη, που τον στηριζει και ο αρχιβουλευτης, και ας μην εχει γινει ουτε ένα εργο)
Κριμα γιατι ακυρώνεσαι και εσυ και ο δηθεν φιλοσοφικος σου λογος, με τετοια ΧΟΝΤΡΑ ψεμματα

Ανώνυμος είπε...

Ο συκιωτης έχει φουλ υποστήριξη του θείου του κ ξαδέρφου του. Οι τσωμαιοι να κάτσουν στα αυγα τους. Κ ο Μώλος δικός μας ειναι καθώς κ η οικογένεια πρώην δημάρχου με τους συλλόγους που επιρεαζει είναι πλάι μας. Κρασεμπορας γνωστός μαζί μας κ πρώην αντιδήμαρχος. ΠΑΣΟΚ ισον φρωσαρα δική μας. Μπέλλος τι να πω δεν είναι η ώρα..! Κρίτων ...όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!! Τα λαμόγια κ οι καταγγέλοντας κ οι σκηνοθέτες (ατυχημάτων) που σκοπό εχουν να βλάψουν κ μόνο την υστεροφημία του Δημάρχου της παράταξης της ανατροπής κ την φήμη του δήμου να πάνε να γ....! Άντε κ καλή αντάμωση εάν φτάσετε ποτέ στην καλπη!!

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ντοκτορ με τη ρουλα τη χαλασοσπιτο σχετικά με το νεο ψηφοδέλτιο σου τι θα κάνεις??

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:47 μ.μ., Αυγούστου 25, 2018
στον κόσμο των bloggs κυκλοφορούν ΨΩΝΙΑ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ και ΒΑΛΤΟΙ δηλ. meme που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κουτσουλάνε και να βρωμίζουν, νομίζοντας πως μιλάνε κι έχουν άποψη.!
Εσύ σε ποια κατηγορία meme ανήκεις;
Κράτησε αυτό : Ο Συκιώτης που λες οτι έχει φουλ υποστήριξη του θείου του κ ξαδέρφου του, είναι τελειωμένος.
Βιάζεσαι, δεν έχεις δει όλο το έργο. Δεν παίζουν μόνο οι ΣΥΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΩΜΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ. Αυτοί κάηκαν. ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!


Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε κοντό πάνε που θα σε φοβηθούμε κιόλας...ένας ειμαε ο αρχηγός συκιωτης ο τρομερός

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:09 μ.μ., Αυγούστου 25, 2018
Μη κάνεις το ξερόλα. Ποιος ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ; ΥΠΟΜΟΝΗ, ειπαμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλα βαλτε χοντρό Θανάση..χαχα!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Τσομος δεν έχει ανακοινωσει κάτι τετοιο..εγώ δεν έχω ακούσει νομίζω ότι Μπέλλος φακίρης κ γιατρός θα είναι οι υποψηφιοι

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ επειδή όλοι ξέρουμε ότι μπαίνεις τακτικά στο μπλόγκ τον βουλευτή και τον πατέρα του που επικαλέισαι αριστερά και δεξιά ότι σε στηρίζουν απλά ξέχασε τους γνωρίζουν όλοι οι παροικούντες με τι τους έχει στολίσει! Αυτή τη φορά είσαι μόνος σου και μάντεψε ούτε 20% δεν θα πάρεις ο κόσμος βαρέθηκε τα κουτσομπολιά σου και τις παπάτζες σου!
Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και οι εκλογές πλησιάζουν.

Αυτά εν ολίγοις!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Στην Καρδίτσα ψιθυρίζεται οτι οι συγγενείς του αδικοχαμένου καθηγητή, ψάχνουν να δουν αν στοιχειοθετείται κατηγορία σε βάρος του Δημάρχου για την σοβαρή αμέλειά του να μην έχει αφαιρέσει τις πινακίδες ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ με αποτέλεσμα ο καθηγητής να οδηγηθεί στον θάνατο. Ισχυρίζονται οτι άν δεν υπήρχαν οι πινακίδες, ο καθηγητής θα σταματούσε μέσα στα ΚΒ και κάποιος γιατρός θα του έσωζε τη ζωή. Λέτε να έχουμε και τέτοιες εξελίξεις;

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια 3.02 το είπαν στο ράδιο χτές πάντως πολύ καλά θα κάνουν οι συγγενείς ο δήμαρχος έχει τεράστια ευθύνη για την ταμπέλα!

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω? Είναι σαν το άλλο που δεν τον στηρίζει ο βουλευτής και ο πατέρας του!! Τι λέτε τώρα μωρέ ο Διός ο γιαννης μου έλεγε μετά την βόλτα με πρώην υπουργό στα καμένα ότι αυτοί θα χάσουν....κ δεν θέλω να πω περισσότερα..λίγο διαφορετικά να ηταν κ θα έβγαινε κ βουλευτής. Τέλος παντων ας γίνει έτσι για τώρα!