07 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δημήτρης Τσώμος (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στο cafe Sonia η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τσώμου για τον Δήμο Καμένων Βούρλων


Tην υποψηφιότητα του για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει την ερχόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δημήτρης Τσώμος.

Λόγω ενός απρόοπτου γεγονότος η επίσημη παρουσίαση δεν θα φιλοξενηθεί στο cafe Φλοίσβος όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά την ίδια ώρα στις 11 το πρωί στο cafe Sonia.



lamianow.gr

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχιζει το σοου...
πιο ευκολο αντιπαλο δε θα περιμενε κανεις...

Ανώνυμος είπε...

Αμαν ρε Τσωμο.
Μολις ανεφερες το μαγαζι που θα κανεις την ανακοινωση....το μαγαζι καικε.
Εγω λεω να μην ερθεις κατα τα Καμ. Βουρλα ...και παθουμε καμια πλημυρα.
Σκεψου το σοβαρα.

Ανώνυμος είπε...

Ααααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φημολογείται ότι μετά την ανακοίνωση του κ. Τσωμου θα έχουμε και τέταρτο συνδυασμό με επικεφαλή από Άγιο Κων/νο...νέος,άφθαρτος,αυτοδιοικητικός .Αντε να δούμε ποιος έχει σειρα

Ανώνυμος είπε...

Με τον Παπαναγιώτου τι γίνετε τελικά? Θα κατέβει?

Ανώνυμος είπε...

Χει ηδη κατεβει....απ'το αλογο

Ανώνυμος είπε...

ετοιμάζεται έκτος? έβδομος? συνδυασμός υπερογδοηκαντα ετών (80+) ενεργών συνταξιούχων οι οποίοι θα προσφέρουν την εμπειρία τους.
πολιτικοί σύμβουλοι επί των δημοτικών εβδομήνταρηδες ενεργοί πολίτες οι οποίοι παίζουν την τεχνολογία στα δάκτυλα ( γράφουν σε blog επώνυμα κλπ) και έχουν καημό ότι δεν έγιναν εισαγγελείς. με το καλό.
fun club gs official

Ανώνυμος είπε...

έχουν μια δυσκολία στη κατανάλωση των συντάξιμων αποδοχών τους στη τοπική πιάτσα..

Ανώνυμος είπε...


Πάλι εκτός είμαστε ..
ποια είναι η παρουσία του Δήμου σε αυτά τα έργα ,που δίδουν προστιθεμενη αξία στη περιοχή ;;

Δωρεάν wifi σε Δομοκό, Καρπενήσι και 11 ακόμη δήμους της Κ. Ελλάδας...
Οι επιλεγέντες δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν σημεία Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, βιβλιοθήκες, μουσεία, πάρκα, πλατείες και άλλους χώρους δημόσιου ενδιαφέροντος.
Επιλέχθηκαν οι 2. 800 δήμοι για τη χορήγηση κουπονιού WiFi4EU ύψους 15 000 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανήλθε σε 42 εκατ. ευρώ.

Οι επιλεγέντες δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν σημεία Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, βιβλιοθήκες, μουσεία, πάρκα, πλατείες και άλλους χώρους δημόσιου ενδιαφέροντος.

Ανάμεσα στις πόλεις που θα έχουν δωρεάν wifi είναι ο Δομοκός, το Καρπενήσι, η Χαλκίδα, η Κύμη, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, η Ελασσόνα, το Κιλελέρ, η Λάρισα και ο δήμος Δωρίδας.

Η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας κ. Μαρίγια Γκαμπριέλ εξέφρασε την ικανοποίησή της με την ακόλουθη δήλωση: «Χάρη στην πρώτη πρόσκληση WiFi4EU, 2 800 δήμοι θα μπορούν να παρέχουν σε χιλιάδες Ευρωπαίους και επισκέπτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, σε ολόκληρη την ΕΕ, προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Οι εν λόγω δήμοι βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Η βελτίωση της συνδεσιμότητας στην ΕΕ αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας για την ψηφιακή ενιαία αγορά και η πρωτοβουλία WiFi4EU είναι ένα ακόμη απτό βήμα που θα την καταστήσει πραγματικότητα για όλους.»

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Υπαρχουν λεξεις που χρησιμοποιει η πολιτικη οικονομια,με επιδραστικο ωφελος αλλοτε χαμηλο αλλα και πολλες φορες υψηλο.Η προστιθεμένη αξια του φιλου 8.50 μμ στην συγκεκριμενη δραση
της ΕΕ προσωπικα την θεωρω θετικη [αφου μαλιστα πληρωνουν τα κοροιδα οι ευρωπαιοι με τους φορους τους]ειναι χαμηλου ομως συντελεστη ωφελιμοτητας.
Θα εβαζα υψηλο συντελεστη αν ενα προγραμμα ΕΣΠΑ δημιουργουσε μια ενοποιημενη ζωνη απο το καμπιγκ ΕΟΤ μεχρι το Σισσυ με πεζοδρομο -ποδηλατοδρομο με ζωνη πρασινου [τυπου εκκλησιας Αγ.Παντελεημονος συνδεομενη με δυκτιο μονοπατιων εντος του αστικου παρκου της πολης.
Αυτο θα ειχε υψηλο συντελεστη ,αλλα εχει και μεγαλο βαθμο δυσκολιας .Αν ομως ζητουμε τροπους εμπροσθοβαρεις για να δουμε την μεγαλη εικονα στην αναπτυξη με χρονικο οριζοντα πενηκονταετιας, τοτε μονο με τετοιας εμβελειας εργα θα το επιτυχουμε.
Βεβαια το εμψυχο υλικο μεσα και εξω απο τον Δημο ειναι σαφεστατα κοντοφθαλμο και με το 'ζορι' διαχειριστικο και με στοχο εξ αρχης την εξουσια-ταμειο του Δημου,αλλωστε αυτο δειχνει ο συνωστισμος ανακοινωσεων για υποψηφιοτητα του καθε περιεργου Βουδα της ιδιοτελειας.
Ο πλατων στην 'πολιτεια' του ηταν κατα του τυπικου δικαιωματος του εκλεγεσθαι ολων,
διοτι και πολυ σωστα δεν κανουν ολοι για ολα.
Εμεις παλι θεωρουμε οτι ολοι εχουν τα τυπικα προσοντα που με καμια δεκαρια ανεπροκοπους απο κοντα που δεν κανουν για τιποτα...κυριολεκτικα 'κρανη'ζητουμε επιβεβεωσεις .
Τελος παντων επειδη γραφω στην αναρτηση Τσωμου ευχομαι καλη επιτυχια.

Ανώνυμος είπε...

εχει free wifi ο δημος και το εχουμε χρυσοπληρωσει εμεις οι δημοτες αλλα δεν δουλευει, οπως και πολλα αλλα οπως πχ η ανακυκλωση. ο δημος είναι οκνηρος και ανεπαρκεις. αντε να πανε σπιτια τους να ερθουν αλλοι μπας και δουλεψει τιποτα σε αυτον τον ρημαδοτοπο.

Ανώνυμος είπε...

ανταπόκριση εθελοντη πυροσβέστη 70αρη έξω από το Σόνια:
α) ομάδα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης εξετέλεσε άρτια το καθήκον της.
β) οι συμμαθήτριες μας που μόλις πέρασαν για εκκλησία θα γεμίσουν την αίθουσα.
η) μέγιστο, υπέρτατο και μοναδικό αίτημα η δημιουργία ομάδας δράσης που θα μας κουβαλα τα φαρμακα.
Για μια Ελλάδα νέα.
fun club gs official

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝΑ, ονειροπολο αγορι
κατι τετοια λες και μας φτιαχνεις τη μερα.
Σχεδια για φαραωνικα εργα τυπου [ενοποιηση παραθαλασιας ζωνης απο το καμπιγκ ΕΟΤ μεχρι το Σισσυ με πεζοδρομο - ποδηλατοδρομο - ζωνη πρασινου, συνδεομενη με δυκτιο μονοπατιων εντος του αστικου παρκου της πολης] θυμιζουν ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Προσγειωθειτε εκει στην ομαδα ΜΠΕΛΛΟΥ και μιληστε μας για τη καθημερινοτητα μας η οποια εχει γινει ανυποφορη.
Φιλακια

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς όπως τα λέει ο 10:04!!! εδώ δε μπορούσαν να συμφωνήσουν για το εύρος (αρχή-τέλος) στη μελέτη φιντικάκη.. συνταξιουχοθεωρίες και άγιος ο θεός... νερά- βιολογικοί- δρόμοι- σκουπίδια- ανακύκλωση.. λύστε αυτά πρώτα και μετά από 50 χρόνια να πιάσετε αναπλάσεις και πράσινα άλογα...

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότη, συνδημότισσα της πόλης των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
Εμείς οι Συνταξιούχοι – Θαμώνες του café ΘΡΟΝΙΟ ως ενεργοί πολίτες χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις ερχόμενες εκλογές, συστήνοντας μια νέα δημοτική κίνηση.
Σκοπός της κίνησής μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο διοικείται και λειτουργεί σήμερα ο Δήμος με πρωταρχικό στόχο … να αλλάξουμε την πόλη και να την εκσυγχρονίσουμε, να την καταστήσουμε πιο ανθρώπινη - φιλική προς τους κατοίκους της και φιλόξενη προς τους επισκέπτες της
Αυτόν τον τρόπο σκοπεύουμε να αλλάξουμε γιατί προσβλέπουμε σε τρόπους που δημιουργούν αξία για τον άνθρωπο. Και γιατί ονειρευόμαστε έναν καλύτερο Δήμο, αντάξιο των προσδοκιών μας και της εποχής.
• Γνώμονας 4 αρχές: Συμμετοχή, Διαβούλευση, Αξιοκρατία και Διαφάνεια
• Εφόδια, οι γνώσεις και η εμπειρία μας από την επαγγελματική μας ενασχόληση.
• Κινητήρια δύναμη, η απόφαση για αλλαγή και η ικανότητα για δημιουργία.

Στο επόμενο διάστημα θα γνωστοποιήσουμε περισσότερα στοιχεία για την κίνησή μας και σταδιακά, θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας θέσεις και θα πάρουμε πρωτοβουλίες για έναν ανοικτό διάλογο γύρω από τα καίρια προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Café THRONIO

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

10.Ο4 π.μ.αφου σου 'φτιαχνει' την ημερα ο Κριτωνας τοτε ειναι χρησιμος.Το ζητημα της εννιαιας
αναπλασης θεωρειται Ταμπου;
Ειναι μεγαλεπηβολο και φαραωνικου τυπου που θα πληρωθει απο τα ανταποδοτικα των δημοτων;
Υπαρχουν παραθαλασσιες πολεις με αναπλασμενο το μετωπο της θαλασσας απο την Μαλαγα εως την θεσσαλονικη και απο τον βολο μεχρι την Νικητη χαλκιδικης;
Εμποδιζει να αχισει ο διαλογος και η σχεδιαση ενος αντιστοιχου προτζεκτ τον αυτοδιοικητικο να επιτελεσει το καθηκον του στην καθημερινοτητα;
Ειναι ζητουμενο η αναπτυξη για το μελλον ή ειμαστε κομπλε;
Υπαρχει πλαγιοπτωτικη πορεια τα τελευταια 40χρονια;
Μπορουν τα μικρα ξενοδοχεια- καταλυματα να πουλησουν προιον σε καλυτερες τιμες[βλεπε Αωδρεα θεολογο]ή ζητουν κατι ακομη;
Αυτα ως ερωτηματα για να συνεχισεις να εισαι 'φτιαγμενος'.Τωρα στο πολιτικο σκελος περι ομαδος Μπελλου, εχει να κανει με την προταση αναπλασης ή γενικα δεν σου ταιριαζει ως υποψηφιος,αν ειναι μονο για το πρωτο δεν υπαρχει ακομη διαμορφωμενη προταση η οποια θελει επεξεργασια και σοβαροτητα,αν ειναι το δευτερο υπαρχουν και οι αλλοι αξιολογοτατοι υποψηφιοι.Φιλικα

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Δημήτρη κατ αρχήν οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμην από τους συνδημότες σου διότι τον ανίκανο και ελάχιστο Συκιώτη εσύ μας τον φόρτωσες πριν 5 χρόνια.............
.Ναι εσύ και ο χημικός και ο καρπούζας και η πασόκα και ο πολύς σεηος τον εκάνατε δήμαρχο,έχετε και εσείς τεράστια ευθύνη, τρέξτε τώρα να τον ξεμπήξετε.

Ανώνυμος είπε...

Μπολικος ο σανος στο κυτταρο.. και σφυζει απο νεοτητα..

Ανώνυμος είπε...

3:22 είσαι μεγαααααλο τρολ

Ανώνυμος είπε...

8.09
δεν ειναι troll. το ιδιο κυκλοφορει σε α/κ και μωλο. προσπαθησα να μαθω περισσοτερα αλλα αφαγα πορτα.

Ανώνυμος είπε...

Είδα πως τα καταφέρατε όλα αυτά τα χρόνια με τα του δήμου. Ρε πλάκα μας κάνετε? Δεν σας φτάνει η σύνταξη σας και είπατε να βάλετε και σεις το χέρι στο μέλι? Είστε ολοι με τον ενα πόδι... και οραματιζεστε και μέλλον. Ρε τι πάθαμε σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος συνταξιούχος
Παπαναγιωτου συνταξιούχος
Μπελλος στο παραπέντε της σύνταξης
Δαδιωτης το ίδιο (αν δεν είναι ήδη συνταξιούχος)

Τι μύγα σας τσίμπησε να φτιάξετε συνδυασμό ενώ οι 4 στους 6 είναι στα στάνταρ που ζητατε δεν μπορώ να καταλάβω.

Προτείνω να τους συγχωνεύσετε για βγείτε και πρώτοι.

Προτείνω όνομα συνδυασμού: Σύνδεσμος Γεροκουσαλων

Ανώνυμος είπε...

Θανάση είδαμε κ από εσάς τους νεους..αν πάρουμε δε από τον αγαπημένο Γιάννη..άι καλά!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κυριε Τσωμο,
Οταν ξεκινας την αναγγελια της υποψηφιοτητας σου καταγγέλλοντας και βριζοντας τον σημερινο δημαρχο, ειναι ολοφανερο οτι μαλλον σε ενδιαφερει το εγω σου απεναντι στον συγκεκριμενο ανθρωπο, παρα να διοικησεις τον δημο.
Εβγαλες το μενος σου απεναντι στον Συκιωτη και δεν επικεντρωθηκες στην ουσια του πως θα μπορουσες να αναταξεις τον δημο.
Λυπαμαι αλλα εγω ο αναποφάσιστος δημοτης δεν πιστηκα απο το ξεκινημα σου.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ημουν εκεί όπως πήγα κ στον Μπέλλος αλλά κ θα παω και στον δήμαρχο μας θεωρώ ότι περιέγραψε αυτό που ο ίδιος αλλά και οι άλλοι σύμβουλοι που διαφώνησαν βίωσαν. Εγώ δεν το εξελαβα σαν καταγγελία αλλα σαν καταγραφή για τα τεσσερα χρόνια οποίος διαφωνεί με αυτό καλύτερα να απαντήσει με επιχειρήματα..θεωρώ ότι η απουσία του δημάρχου ήταν κ είναι αισθητή , βέβαια τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές θα προσπαθήσει να το διορθώσει. Η συκοφαντίες κ τα ψέματα του γνωστά ,θεωρώ ότι για λίγο καιρό θα αλλάξουν. Ο αυταρχισμός της παρούσας αρχής γνωστός τι άλλο να αναφέρουμε επειδή πήρε κάποια παιδιά με σύμβαση η έγιναν κάποιες εξυπηρετήσεις ημετερων οκ αλλά κ αυτοί εκβιάζονται λόγω αυτής της χαργς. Ελπίζω η επόμενη διοίκηση να μην έχει αυτήν την νοοτροπία έστω κ εάν είναι η ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Βλεποντας το βιντεο της ομιλιας στην ΣΟΝΙΑ εκανα καποιες διαπιστωσεις.
Η τοποθετηση εδινε το συνθημα οτι ?Δηλαδη προσωποποιηθηκε η κοντρα των δυο συνδυασμων Τσωμου ,Συκιωτη.
Αυτο τωρα και ασχετα με την υπολοιπη ομιλια περι αναπτυξης κλπ,βαζει διαχωριστικη γραμμη στο μετεκλογικο συνενετικο κλιμα που απαιτει ο κλεισθενης[ λογω αναλογικοτητας].
Βεβαια υπαρχει και η εναλλακτικη λυση στο προβλημα, να δουμε αν ο αλλος συνδυασμος [Μπελλος] θα ειναι ο νικητης και ετσι να ομαλοποιηθουν οι συνεργασιες εντος του Δ.Σ. αφου δεν υπαρχει και με τους δυο καμμια αντιπαλοτητα , οι δε Κομμουνιστες [Τσαπαρας] ετσι και αλλιως θα ειναι ωσει παροντες και μονο για την διαμαρτυρια.
ΣΕ περιπτωση που καποιος απο τους υπολοιπους υποψηφιους καταφερει να επιβιωσει [ετσι και αλλιως δευτερη κυριακη δεν προχωραει]δεν αλλαζει κατι ουσιαστικα .
Αρα με την μουσικη υποκρουση Ενιο Μορικονε θα ξαναδουμε το φιλμ Ο Καλος Ο Κακος και Ο Ασχημος.

Ανώνυμος είπε...

o κύριος τσώμος ξέχασε τεχνηέντως πόσο έντονα υπερασπιζόταν το συκιώτη του 2014... α ξέχασε επίσης ότι του χε δώσει και ρόλο... ακόμη συνταξιούχο στέλεχος των υποτιθέμενων τεθωρακισμένων και πρώην δήμαρχος ξέχασε το συρφετό που εξαπέλυαν οι 2 προηγούμενοι στη προηγούμενη προεκλογική περίοδο, και παρέστη στη χτεσινή παρουσίαση.. αυτά προς μείωση του σανού... εφόσον απαιτηθεί θα ειπωθούν κι άλλα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 6:19
Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ????

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ σαφές το κείμενο.. δε χρήζει διευκρινήσεων...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τον μνημόνευσε τον συγχωρεμενο;κουλουράκια μοίρασαν;τι σοι μνημόσυνο ήταν αυτό χωρίς τα παραπάνω;ημαρτον...

W είπε...

Πώς καταντήσαμε έτσι ρε φίλε;
Είναι δυνατόν ρε φίλε οι Μωλιώτες και οι ΑγιοΚωνσταντινιώτες να καθορίζουν το μέλλον της πόλη μας ;
Να είμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος ;
Μήπως ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε;
Ώρα να συγκροτήσουμε ένα συνδυασμό με δικό μας υποψήφιο δήμαρχο;
Για τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ρε γαμώ το!

Ανώνυμος είπε...

o 6.19 μμ μαλον για τον τετρι των τεθωρακισμενων λεει οτι πηγε στη συγκεντρωση, ενω ειχε ακουσει απο τον Συκιωτη αλλα και απο τον τοτε συνεργατη του Τσωμο τα εξ αμαξης,και φυσικα του βγαλανε απαγορευτικο λιμεναρχειου να ξανακατεβει για δευτερη φορα.

Ανώνυμος είπε...

W πες μας ρε φίλε έναν Καμενοβουρλιωτη που να χει τα ζητούμενα ενός καλού δημάρχου και να μπορεί στην παρούσα φάση να συσπειρώσει δίπλα του άτομα για να φτιάξει συνδυασμό. Ονόματα. Όχι φλυαρίες.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσυ ζεις σε αλλη πολη γιατι τα Καμ. Βουρλα εχουν υποψηφιο και μαλλιστα πολυ δραστηριο.
Και το ονομα αυτου ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

W είπε...

Η δυστυχία του να είσαι Έλλην _ [ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ]
Υπάρχουν Έλληνες που προβληματίζονται με τους εαυτούς των και Έλληνες που δεν προβληματίζονται.
Ο Έλληνας, όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη, αντικρίζει είτε τον Μεγαλέξανδρο είτε τον Κολοκοτρώνη. Ποτέ τον Καραγκιόζη.
Κι όμως στην πραγματικότητα είναι ο Καραγκιόζης, που ονειρεύεται τον εαυτό του σαν Μεγαλέξανδρο.

Ανώνυμος είπε...

Εισαι οντως φιλοσοφος.
Μεγαααλες κουβεντες ρε φιλε!!!
Εχεις αδικηθει.
Ειπαμε... και τπ ονομα αυτου
ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Παπαναγιώτου βγήκε μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες και από τους συλλόγους.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια Χριστούγεννα είχαμε στην παραλία την "¨ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ"
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. τον θυμόσαστε τον στολισμό , τον ξαναδατε.,

avanti είπε...

Κατά το λαό και οι άρχοντες.
Από τα γραφόμενα μέχρι σήμερα στο site διαφαίνεται ότι :
I. Ο νυν δήμαρχος είναι ανύπαρκτος, ανεπαρκείς και αναξιόπιστος (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) αλλά ψηφίστηκε από τους πολίτες του Δήμου. Βαθμός επίδοσης ………???
II. Ο κ. Μπέλλος που εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος : Πέρασε από διάφορα πόστα εξουσίας, Βουλευτής & Νομάρχης, όταν ο θεός έβρεχε λεφτά.!!!! με έργο ???????, παρέμεινε το όραμα!!!!!! Βαθμός …….???
III. Ο κ. Τσώμος που εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος: Σοφός συνταξιούχος με πολύ διαθέσιμο χρόνο. Στέλεχος του συνδυασμού του νυν δημάρχου που συνέβαλε στην εκλογική τους νίκη και συνοδοιπόρος της τωρινής δημοτικής αρχής που κάποια στιγμή αποχώρησε από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας και ανεξαρτητοποιήθηκε. Στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς, όπου κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να διαβάσει το κείμενο, απλά εξαπέλυσε μύδρους κατά της δημοτικής αρχής και διάβασε και μια έκθεση ιδεών, 5ης δημοτικού, με θέμα το όραμά μου για το δήμο!!!!. Όλα αυτά δεικνύουν την τεχνοκρατική του υπόσταση και τη σύγχρονη αντίληψη ανάταξης του δήμου !!!!! Βαθμός………???
IV. Ο κ. Παπαναγιώτου : Σοφός συνταξιούχος με πολύ διαθέσιμο χρόνο. Καμενοβουρλιώτης, έχει χρηματίσει αντιδήμαρχος και έκανε και την "¨ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ"!!!!!!!!, εάν είχε ντυθεί και Άγιος Βασίλης και έκανε και ho ho merry Christmas, ο τέλειος δήμαρχος!!!!!!!!! Περιμένουμε την υποψηφιότητα?
V. Ο κ. Δαδιώτης : Σοφός συνταξιούχος, γιατρός!!!! (αρέσει η ειδικότητα στους δημότες), από διαθέσιμο χρόνο???. Περιμένουμε την υποψηφιότητα?
Βέβαια θα περιμένουμε με αγωνία και τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τους παραπάνω επικεφαλείς και τους συνδυασμούς τους??????
Μαρξ: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται τη μια φορά σαν τραγωδία και την άλλη σαν φάρσα», με προέκταση του Χέμπερτ Μαρκούζε, Αμερικανού φιλοσόφου γερμανικής καταγωγής, ότι « Κάποιες φορές η κωμική επανάληψη μπορεί να είναι πιο τρομερή από την αρχική τραγωδία»!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη αναλυση.
Πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.
Ομως,διακωμωδείς την προσφορα Παπαναγιωτου και αυτο σου μειωνει ποντους απο το image σου.
Στο κατω κατωηταν ομονος που εκανε εργο.

Ανώνυμος είπε...

Εργο στα Κ.βουρλα εκανε ο Εξαρχος,ο Κεφαλας και τελευταια ο Φακιρης που ηταν ουσιαστικα δημαρχος επειδη οΤετριμιδας ασχολουνταν με Μωλο και ΠΕΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Εξαρχος ναι.
Ο Κεφαλας αλλο εργο εκανε.
Έδιωξε δυο φορες τη σχολη Τουρισμου.
Μια στο Γαλαξίδι και τη δευτερη φορα τη σχολη της Αναβύσσου επι υπουργιας τουρισμου Αβραμοπουλου.
Α. Ξεχασα..ολοκληρωσε τον αγωγο λυμάτων με μεγαααλη....επιτυχια.
Τωρα οσο για τον Φακιρη.... εκανε μεγαλη.......δουλεια.
Ασε μας δε φιλε που θα τουα κανεις και ηρωες