28 Ιουλίου 2019

Αναβολή - Πρόσκληση - Βραδιά Παραδοσιακών Χορών 31/7/2019 (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ. Όλα ήταν έτοιμα με πολύ κόπο αλλά με μεράκι. Οι χορευτές ντυμένοι, ο ορχήστρα στη σκηνή.,τα κρέατα στις ψησταριές και περιμέναμε το τέλος του εσπερινού για να ξεκινήσει το διήμερο πολιτιστικό αφιερωμένο στα είκοσι χρόνια δράσης του Ομίλου. Η είδηση της αιφνίδιας αποδημίας του μητροπολίτη μας έπεσε σαν κεραυνός. Το Δ. Σ. του Ομίλου σε έκτακτη συνεδρίαση σεβόμενο από τη μια το πάνδημο πένθος και από την άλλη τον κόπο των χορευτών για την παράσταση και στα περιθώρια της ορχήστρας αποφασίζει την αναβολή της εκδήλωσης για την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Το Δ. Σ. Του Ομίλου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην κατά κόσμο οικογένεια του μακαριστού μητροπολίτη μας κυρού Νικολάου, αλλά και την εκκλησιαστική του οικογένεια, το λαό της μητρόπολης Φθιώτιδας. Ευχαριστούμε ευχόμαστε ο διάδοχό του να συνεχίσει το έργο του και να καταφέρει να εμπνεύσει το λαό και τον κλήρο της Φθιώτιδας.

Νέος χώρος της εκδήλωσης στον πεζόδρομο απέναντι από το Δημαρχείο. Σαν τους τσιγγάνους. Τετάρτη 31/7/19 ώρα 21.00

Το Δ.Σ. . ο χοροδιδάσκαλος,οι χορεύτριες , οι χορευτές και οι χορωδοί σας προσκαλούν να ζήσουμε όλοι μαζί στιγμές Παράδοσης από όλη την Ελλάδα σε ένα εορταστικό διήμερο.
ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.Εκδηλώσεις θεσμός πλέον.


38 σχόλια:

Ανδρέας Θεολόγου είπε...

Διαιωνιζετε τις παραδόσεις μας με μεγαλη προσπαθεια.
Σας εύχομαι καλή επιτυχια.

Ανώνυμος είπε...

Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μας δουλεύετε;;
25/7/2019 οικονομική επιτροπή . θέμα νερό Άγιος Χαράλαμπος. Τι ήταν έτοιμο Τελικά;
8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης του έργου «Κατασκευή αγωγών εξωτερικού υδραγωγείου Τ.Κ. 
Αγίου Χαραλάµπους» 
Ο Πρόεδρος

Συκιώτης Ιωάννης
Πίνακας Αποδεκτών 
• Μπεζάτη Ευφροσύνη
• Τριανταφύλλης Νικόλαος

Ανώνυμος είπε...

Αν γνωριζει καποιος το ζητημα αυτο ας το γραψει;

Ανώνυμος είπε...

Σκασμός..κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

ούτε σκασμός ούτε τπτ.. ο δήμος με το ντοτόρε μπορεί να μη ρίχνει ούτε ένα τετραγωνικό άσφαλτο, να μην έχει υδρόμετρα, κάδους σκουπιδιών κλπ, αλλά λέει ότι ΘΑ... κάνει άλλα έργα όμως, και επιπλέον διαφημίζει έργα του κεντρικού κράτους ότι έχουν τη συμβολή του... που τα πουλάτε αυτά τα σανοσυνονθυλεύματα ρε???

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ψέμα. Ξυπνήστε

Ανώνυμος είπε...

Αι ρε βλάκα

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια πρώτα γελοιοποιείται,
μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση,
στο τέλος θεωρείται αυτονόητη.

Σοπενχάουερ

Θα πείτε καμία αλήθεια ;
Μας φλωμοσατε στα ψέματα.
Αν υπήρχε βλακομετρο θα είχατε σπάσει το όργανο...



Ανώνυμος είπε...

Ξεπερνιούνται τα εμπόδια για τα υδατοδρόμια σε όλη την χώρα.

27.07.2019 - Ξεπερνιούνται τα εμπόδια για τα υδατοδρόμια σε όλη τη χώρα (https://thepost.news/politiki/xepernioyntai-ta-empodia-gia-ta-ydatodromia-se-oli-tin-chora/ )

Επιτέλους... λέμε εμείς.
Από τις 13.03.2017 ο Θάνος Τζήμερος έγραφε...
Ηρθε ο ομογενής από την Αυστραλία στη Ρόδο, με 400 εκατομμύρια επένδυση. Ολα νόμιμα, όλα με τη στρόγγυλη σφραγίδα. Ξεκινάει να πληρώνει και ξαφνικά ο Μπαλτάς του βγάζει όλη την έκταση αρχαιολογικό χώρο! 10.000 στρέμματα! Ηρθε ο άλλος από τον Καναδά με τα υδροπλάνα, του φάγαν τα λεφτά στις άδειες και τελικά τον έδιωξαν γιατί δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν τι είναι, διάολε, αυτό το υδροπλάνο: πλεούμενο ή πετούμενο; Θα υπάγεται στο λιμεναρχείο ή στην ΥΠΑ; Θα συνεργαζόσουν με κάποιον που σήμερα υπογράφει και αύριο αναιρεί; Γιατί να το κάνει ο επενδυτής.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ
https://www.real.gr/archive_politiki/arthro/etsi_tha_bgoume_apo_to_mnimonio-30513/

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που χτυπάς το καρπούζι για να δεις αν είναι καλό... ισχύει και για αυτούς που ξέρουν μόνο λέξεις, ρε ,ουστ,βλάκα, σκάστε ;;; χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τρίβετε τα μάτια σας με τις επενδύσεις του Φαλακρού ηγέτη!!!

Ανώνυμος είπε...

προς πιπιλα. υπαρχει αντιδημαρχος μωλου΄;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμο Δομοκού.Λουτροθεραπεια
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ύστερα από εισήγηση της υπηρεσίας, ωφελούμενοι του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδος (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Δομοκό), μετέχουν σε καλοκαιρινό πρόγραμμα λουτροθεραπείας.

Ο φορέας, έχοντας υπ’ όψιν αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα της Φθιώτιδας και της ευρύτερης περιοχής του διευρυμένου Δήμου Δομοκού και αφού εξασφάλισε τις απαιτούμενες ιατρικές εγκρίσεις, προχώρησε στην οργάνωση της υλοποίησης σειράς επισκέψεων φιλοξενούμενων του Παραρτήματος ΑμεΑ σε όμορη εγκατάσταση λουτροθεραπείας, προκειμένου να τύχουν των ωφελειών των ιαματικών ιδιοτήτων.

Οι επισκέψεις στις εγκαταστάσεις λουτροθεραπείας, θα πραγματοποιηθούν συνοδεία φυσικοθεραπευτών που διαθέτει η δομή ή προσωπικού παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας άλλων ειδικοτήτων.

 

κριτων είπε...

Σταματηστε επιτελους Αναχρονιστες να παρουσιαζετε καθε ενεργεια ενος αλλου Δημου
ως παραδειγμα προς μιμηση. Δεν αντιγραφονται ολα.

Ουτε ο Δημος Δομοκου εχει την ιδια ανθρωπογεωγραφια .

Αν αυτο συνεβαινε εδω θα ηταν απλα ενα απο τα πολλα, οπως η επαναλαμβανομενες εκδηλωσεις των πολιτιστικων συλλογων ,για εκεινους ομως ειναι πρωταρχικο και μοναδικο.

Εαν στο Δομοκο εκλεινε το υποτιθεμενο υδροθεραπευτηριο Ιποκρατης θα ηταν ανηκεστη βλαβη και αιτια πολεμου,εδω υπαρχει αυτορρυθμιση της λουτροθεραπειας [παραλληλα συστηματα],δηλ εναλλακτικες.

Εαν το υπαρχον κεντρο Υγειας Δομοκου που δεν ειναι Αστικου τυου "τελειωνε τον βιο του" τοτε αυτοι θα μαράζωναν,εμεις αντιθετα την πρωτοβαθμια περιθαλψη την αναπληρωνουμε με τους
ιδιωτες γιατρους.

Η εδρα του Δημου σημερα αν αλλαζε υπερ της "Κατμάτας" ,λιγο θα επερεαζε το "αορατο" χερι της αγορας πουκρινει παντα βασει αντικειμενικων κριτηριων, αιτιου -αιτιατου , προσφορας και ζητησης,εσοδων εξοδων.

Ακομη το "περασμα" της Μαρινας και η αποκομιδη των σκουπιδιων και αυριο ισως η αποχετευση
στον ιδιωτικο τομεα,δεν ειναι 'χασουρα' για τους Δημοτες ,αλλα απελευθερωση απο την αντιπαραγωγη στην παραγωγη,εκτος αν προτιμουν καποιοι αντι ιδιωτικη αγορα τροφιμων "Γαλαξια", Δημοτικο Σουπερ μαρκετ με δημοτικους μονιμους υπαλληλους .

Ενας λοιπον συγχρονος Δημος, ειναι πολιτικος θεσμος αποφασεων και οχι ΟΑΕΔ,
να εκδιδει δωρεαν εισητηρια για τα Λιχαδονησια με τα ανταποδοτικα των δημοτων.

Ανώνυμος είπε...

Κριτων...
«Κρείττον του λαλείν το σιγάν», έλεγαν οι αρχαίοι. Που σημαίνει οτι είναι πολύ καλύτερο να σιωπά κανείς από το να ομιλεί περί παντός επιστητού.

Ανώνυμος είπε...

6.23 μμ προφανως το αρχαιο ρητο εχει καθολικη σημασια
αλλα εδω κυριολεκτικα ισχυει για σενα?
Περιμενω ομως πολιτικη αποψη...... επι παντος επιστητου.

W είπε...

ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
Οι έξυπνες εξουσίες κλέβουν ιδέες και λύσεις, που έχουν «πληρώσει» πολλές φορές ακριβά κάποιες άλλες εξουσίες δλδ αντιγράφουν μοντέλα διοίκησης και πρακτικές συνδυάζοντάς τα με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

καταρχάς σε πειράζει ότι αναφέρεται μια σωστή ενέργεια ενός άλλου δήμου. στο σχόλιο που αφορά στο δήμο δομοκού δε προκύπτει κάποια μομφή προς το δικό μας δήμο. πάμε στα άλλα που λές:
1. η κίνηση μακροχρόνιας παραχώρησης του λιμανιού πιθανότατα θα αποδειχθεί ορθή σε βάθος χρόνου.
2. σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης σε εργολάβο της αποκομιδής σκουπιδιών, επί της ορθότητας της διαδικασίας θα μας πεις τίποτα?? ο ίδιος ο γιατρός παραδέχτηκε στο δ.σ. ότι έκανε πρώτα μια ανάθεση μόνος του και μετά έφερε θέμα για άλλη ανάθεση. τη λέξη κατάτμηση τη γνωρίζεις τόσα χρόνια που πλασάρεσαι ως γνώστης?? θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση της αποκεντρωμένης επί του εν λόγω θέματος.
3. μας λές για ιδιώτη στην αποχέτευση. κανένας εργολάβος δε πρόκειται ασχοληθεί με το δίκτυο. είναι ιδιαίτερα επισφαλές και μάλλον χασούρα θα του αποδίδει παρά κέρδος. ΜΟΝΟ η συντήρηση και λειτουργία του ΒΙΟΚΑ μπορεί να του αποδώσει κέρδος.
4. όταν δεν έχεις υδρόμετρα, κάδους κλπ, δε ρίχνεις ούτε μια λακούβα άσφαλτο ,είναι παντελώς προσχηματικό να μιλάς για ΄΄Πολιτικό θεσμό αποφάσεων΄΄.

κριτων είπε...

Aπαντω συνολικα.

Πρωτα για την "δημοκρατια δια του παραδειγματος" που ειναι σωστη εφ οσον ομως αφορα ομοειδη χαρακτηριστικα λ.χ. μια τοπικη κοινωνια στο "Κεντάκυ¨ λειτουργει διαφορετικα και ως προς την εφαρμογη και ως προς την αποδοση και ως προς την διαχρονικοτητα στην αποφαση του τοπικου Δημου σε σχεση με εμας εδω .

Αρα το μακρινο παραδειγμα περνα πραγματι ως γνωση,αλλα δεν μπορει να εφαρμοσθει λογω κουλτουρας, εις επιρρωση δε αυτου, αναφερω την αδελφοποιηση με το προηγμενο τουριστικα ΑBANO με τα ιδια χαρακτηριστικα [ιαματικα] δεν προσφερε στην πραξη τιποτε λογω των ανωτερω.

Ο δημος εχει κανονιστικο πλαισιο λειτουργιας ,καθε αποφαση ειναι ενταγμενη σε αυτο ,υπαρχει επισης ασφαλιστικη δικλειδα σε περιφερειακο επιπεδο,η αντιπολιτευση ειναι παρουσα ,οι ενεργοι δημοτες κλπ. Οτι λοιπον αστοχει ή παρεκλινει συνειδητα ή μη απο την "ορθοτητα των διαδικασιων"
περναει ή πρεπει ναπερναει απο το τραπεζι του 'προκρουστη'.

Τα παραδειγμα των ιδιωτικοποιησεων ηταν ενδεικτικα μπορει με την παραχωρηση στους ΟΤΑ του φορου ΕΦΝΦΙΑ να διαμορφωθουν συνθηκες πρωτογνωρες,και δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες που αλλωστε δεν γνωριζω,ειναι ζητηματα ομως που θα "τρεξουν" στο εγγυς μελλον,εξ αναγκης.

Τωρα αν το εμποδιο για πολιτικη σκεψη ειναι η σημερινη κατασταση που επικρατει
στην διαχειριση της καθημερινοτητος νομιζω ειναι λαθος {και αντιδημοκρατικο}.

Τελος δεν υπακουω σε ενστικτωδεις παρορμησεις ενος αναχρονιστικου πλαισιου δημοτικης δρασης ,αλλα στη δεοντολογια της αυτονομιας .



Ανώνυμος είπε...

8:52
δεν ξέρω ποιος είσαι και γιατί χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο ΚΡΙΤΩΝ. Από τα γραφόμενά σου θα πρότεινα το ΨΕΥΤΟ-ΚΡΙΤΩΝ.
Στις δημοκρατίες, φίλε μου, οι άνθρωποι πορεύονται μέσω της σύνθεσης απόψεων και όχι με 'παπικές' κορώνες σαν τις δικές σου και ασκούν εξουσία όπως πολύ εύστοχα σχολιάζει ο W.

Ανώνυμος είπε...

Στον πεζόδρομο απέναντι από την εκκλησία τι γίνεται? Τον ιδιωτικοποίησαν και αυτόν? Πραγματικά δεν μπορείς να περάσεις από το παζάρι που έχουν απλωμένο.

Ανώνυμος είπε...

"Praesis ut prosis ne ut imperes"
(ηγείσου για να υπηρετήσεις, όχι για να εξουσιάσεις)

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει τετοιο ενδεχομενο στα καμενα;

Ανώνυμος είπε...

 Δε μισεί κανείς κάποιον που περιφρονεί. Μισεί κάποιον ίσο του ή ανώτερό του. [(FRIEDRICH NIETZSCHE) ALLAN PERCY]

Ανώνυμος είπε...

Είδατε παίδες έχουμε και φιλοσόφους σε αυτή τη περιοχή. Αρε τα γονίδια τα καρυωτικα 9:06 είσαι όλα τα λεφτά δώσε πόνο. Έφτασε και ο Νίτσε στη καρυα. Σπουδάσαμε και πιάσαμε το παπά από τα αρχιδια και νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι. Μπράβο παλικάρι γράψε και κάνα άλλο να λυθούν τα προβλήματα στο χωριό..... Αρε ψωνια που παράγει ο τοπος,σε αυτά πρώτοι ειμαστε. Αλλά που να ασχολείσαι εσύ με τα βλαχακια εσύ έχεις γυρίσει όλο το κόσμο τώρα είσαι της κυβερνήσεως χαχαχα. Άραξε στα κυβικά σου με τον Νίτσε και φτιάξε κανα παστιτσε ορνιο ε ορνιο γιατί μόνο για αυτό κάνεις γιατί έχεις τον μπαμπακα από πίσω που τσονταρει μπικινι, άμα σε έκοβε η τσέπη σου και ο τόπος αυτά ούτε καν θα τα έγραφες μικρέ ποιητή. Άντε καλό βράδυ μικρέ νιτσε

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο 9:06 πρέπει να είναι αδερφός του κριτωνακου του μέγιστου χαχα από παπαρολογια και φιλοσοφία άλλο τίποτα.γεια σου ρε κ.... Με τις πίτσες βιλγαριας του μπαμπά ξέρει αυτός....

Ανώνυμος είπε...

από θεωρία να φάνε και οι κότες... το πολύ το κηφηνείο το βαριέται και ο θεός... ταταριδέσιον...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα σκεφτόμασταν πριν τις εκλογές.για μικρό εξυπηρέτησεις εκλέξαμε ατομα της ιδιοτελεας.καμαρωνουν τα γύφτικα σκεπαρνια που κανονικά δεν κάνουν ούτε για πάσσαλοι.τζαμπαμαγκες τους κάναμε...τώρα ας τους λουστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένεις αλήθειες από τους ανθρώπους που δίπλα από τη λέξη Πινόκιο,στο λεξικό έχουν την φωτογραφία τους.?

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά υπάρχει.καθε μήνα περνει μισθό....για πόσο ακόμα όμως?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κοσμος καίγεται κι εσείς την φτηνό πολιτική σας.Εχετε τα φόντα τον τσαμπουκα και ότι άλλο χρειάζεται επώνυμα και φωναχτά να πάτε κόντρα στα όσα κάνει η δημοτική αρχή?ΟΧΙ!τότε μην μιλάτε τζάμπα μάγκες.ενας από όλους να βρεθεί και να παρασύρει και τους άλλους και να δεις πόσο άμεσα όλος ο συρφετός και οι αποφάσεις του πάμε στο καλάθι των αχρήστων...όλοι μας όμως κότες και με τον φόβο.Αντε γειά λοιπον

Ανώνυμος είπε...

ο άνθρωπος που πιστεύει ότι όποιος διαφωνεί μαζί του είναι ΄΄λέσο΄΄ (κατά την άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας που διαθέτει), δε πήρε λευκή επιταγή στις 26/5. θα δεχτεί κριτική μέχρι το μεδούλι..απλά///

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει το λεσο αλλά υπάρχει και το λεσιμι του κερατά. Ποια η διαφορά εμπειρε γνωστή της ελληνικής γλωσσας? Συγνώμη κιόλας που δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο σου. Σε παρακαλω διαφωτίσε μας χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι στο βούρκο μέσα ,μόνο γουρούνιες κάνεις και λες και κραυγές όπως ουστ , Λέσο,βλάκες, αααιι ,οοουυυιιι

Ανώνυμος είπε...

Ρε , ο αλλος ένα ρητό έγραψε και τον έκραξε, ο εξουσιαστής. Τόσο πολύ *...Δημοκρατης...* ειναι, δεν αντέχει κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλα έργα που κάνει η κεντρική κυβέρνηση, μεγάλα λόγια, μεγάλα ψέμματα. Ωρε με τις πέτρες θα τους πάρουν..

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντός μετά της Κοστοδιας του που χάθηκε?