25 Ιουλίου 2019

Παράνομες χωματερές στη ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση σκουπιδιών κατά μήκος του παράδρομου της Εθνικής στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Καμένων Βούρλων, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Ειδικότερα στο κομμάτι πλησίον του Λογγού και συγκεκριμένα στον περιφερειακό δρόμο προς παραλία πίσω από το Νεκροταφείο, στον περιφερειακό εντός σχεδίου, στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσο, στην οδό Γαλήνης, στο Γήπεδο Λογγού, στη θέση Πανόραμα Αγίου Κων/νου, έχουν γίνει μικρές χωματερές.

Χειρότερη όλων αυτή στη γέφυρα του Αγίου Νικήτα, όπου ο δρόμος τείνει να κλείσει όλος από τα σκουπίδια!

Το παραπάνω χάλι, κινητοποίησε πρόσφατα, μετά από τις καταγγελίες πολιτών, το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Φθιώτιδας.

Η υπηρεσία ζήτησε άμεσες ενέργειες από μέρους του Δήμου Καμένων Βούρλων που είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων.

Εκτός από καθαριότητα πάντως χρειάζεται και η παραδειγματική τιμωρία (τσουχτερά χρηματικά πρόστιμα) σε όσα "ανθρωποειδή" χωρίς ντροπή αδειάζουν τα σκουπίδια τους όπου βρουν.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλο το άρθρο στο lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: