25 Ιουλίου 2019

Καμένα Βούρλα: Πόσες λάμπες αξίζει μια ζωή;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με τα όρια της ανθρώπινης υπομονής να έχουν εξαντληθεί αναγκάζομαι να προβώ σε αυτήν την διαμαρτυρία.

Ως κάτοικος Καμένων Βούρλων βιώνω την επικινδυνότητα διακίνησης πεζών και οχημάτων στο τμήμα της παλαιάς Εθνικής οδού στο ύψος των σχολείων και με κατεύθυνση προς την διασταύρωση της εξόδου προς το ξενοδοχείο Σίσσυ.

Η νέα εθνική οδός έχει φροντίσει να λειτουργεί ο φωτισμός της εθνικής έως και τον κόμβο εξόδου.

Από το σημείο εκείνο εδώ και 1 χρόνο δεν λειτουργεί κανένας φωτισμός της παλαιάς εθνικής οδού και ιδιαιτέρως στο σημείο εισόδου καθέτως προς Καμένα Βούρλα στο ύψος των σχολείων.

Οι οδηγοί χάνουν τον προσανατολισμό τους μιας και δεν υπάρχει σήμανση και φωτισμός από ποιο σημείο να στρίψουν για να κατέβουν στα Καμένα Βούρλα. Αποτέλεσμα?

Μιας και βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο και υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που κατοικούν πάνω από την παλαιά εθνική οδό καθημερινά και ιδιαιτέρως βράδυ να παίζουν ρώσικη ρουλέτα την διάβασή τους...

Γινόμαστε μάρτυρες ξαφνικών φρεναρισμάτων και είναι θέμα ωρών να θρηνήσουμε θύματα. Μικρά παιδιά....που έχουν έρθει για λίγες ημέρες διακοπών να γίνουν θύματα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ των διαφόρων υπηρεσιών.

Σαφώς την Νομική ευθύνη φέρουν οι αρμόδιοι φορείς.

Να είστε βέβαιοι ότι σύντομα θα υπάρξει θανατηφόρο ΣΥΜΒΑΝ.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ παρακαλώ να μεριμνήσετε.Από ΣΗΜΕΡΑ και όχι αύριο.

Απαράδεκτη κατάσταση σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της παλαιάς Εθνικής οδού. Στο παρελθόν αρκετά θύματα θρηνήσαμε στο σημείο.

Όμως και σήμερα η παλαιά εθνική οδός χρησιμοποιείται ιδίως καλοκαίρι με πολύ φόρτο.

Απαράδεκτο να μην έχει αποκατασταθεί ο φωτισμός.

Αλήθεια πόσες ΛΑΜΠΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΖΩΉ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΎ ΚΑΙ ΕΝΌΣ ΕΝΉΛΙΚΑ άραγε?

Έγγραφα πολλά από τον Δήμο...........αποτέλεσμα κανένα.

Κάποιος ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ

Με τιμή αλλά και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Χρήστος Παναγιωτάκης
Ιατρός

lamiareport.gr

19 σχόλια:

W είπε...

Αγαπητέ ιατρέ Χρήστο
καλωσόρισες στο κόσμο των αγανακτισμένων δημοτών !!!
Ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις στην δημοτική εξουσία τι πρέπει να γίνει ?
Δεν διαβάζεις τι γράφουν στο blog? [Ο κόσμος ψήφισε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Συκιώτης μέχρι ο Ήλιος να βγει από την Δύση. Συνεπώς ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει πλέον !!!»
Αυτά συμβαίνουν γιατρέ όταν το 57% των συμπολιτών μας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για χειρισμό των τοπικών δρώμενων σε ακατάλληλους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Τα καμένα Βούρλα φίλε είναι ακριβή περιοχή και διοικούνται απο φθηνούς ανθρώπους. γιαυτό μια ανθρώπινη ζωή κοστίζει λιγότερο απο μια λάμπα .λιγότερο απο την αμοιβή ναυαγοσώστη,λιγότερο απο την ησυχία του δημάρχουμας.

Ανώνυμος είπε...

Όχι 57 φίλε 75 το μπέρδεψες. Συκιωτης μέχρι να βγει ο Ήλιος από τη Δύση ρουφιάνοι

Ανώνυμος είπε...

Φον Δημητράκης. Του Δ.Ψαθα. κωμωδία. Την εποχή της κατοχής άτομα μικροπρεπη γελοια ,έγιναν υπουργοί δήμαρχοι, σημαχωντας με τους Γερμανούς, απλά για το καημό της εξουσίας.πουλησαν και την ψυχή τους .ελάτε στη παράσταση. ΚΟΣΤΟΣ απλά η καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών σας , διάρκεια θα παίζεται τα επόμενα χρόνια. Απολαύστε στη διαδρομή. Πάρτε ποπκόρν, ξαπλώστε στο καναπέ σας, μην αντιδράτε. Μέχρι να αντανα-κλάσει ο ήλιοτωρας από την δυση .

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο πηρες τον συναδελφο σου και Δημαρχο να του τα πεις;Και μετα αν δεν καταλαβε τι του ελεγες, καλως τον προγκαρεις στο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν τον γνωρίζεις τον συγκεκριμένο γιατρό μη μιλάς να γνωρίζεις ότι κάνει παρέα με τον τσωμο κ τίποτα άλλο. Γι αυτό τα γράφει κ για κανέναν άλλον λόγο. Ουστ ρεμάλια.

Ανώνυμος είπε...

Ένας θρύλος του 19ου αιώνα λέει ότι η Αλήθεια και Το Ψέμα συναντήθηκαν κάποτε. Το Ψέμα καλημέρισε την Αλήθεια της είπε «Ωραία μέρα σήμερα». Η Αλήθεια για να βεβαιωθεί κοίταξε γύρω και τον ουρανό και όντως η μέρα ήταν ωραία.

Περπάτησαν για λίγο ώσπου έφτασαν σε ένα μεγάλο πηγάδι γεμάτο νερό. Το Ψέμα βούτηξε το χέρι του στο νερό και γυρίζοντας στην Αλήθεια της είπε «Ωραίο και ζεστό το νερό. Θες να κολυμπήσουμε μαζί»? Και πάλι η Αλήθεια ήταν καχύποπτη. Δοκίμασε όμως με το χέρι της το νερό και πράγματι ήταν ζεστό. Μπήκαν λοιπόν και οι δυο τους στο νερό και κολυμπούσαν για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά το Ψέμα, βγήκε από το πηγάδι, φόρεσε τα ρούχα της Αλήθειας και εξαφανίστηκε.

Η Αλήθεια θυμωμένη βγήκε γυμνή τρέχοντας παντού ψάχνοντας για το Ψέμα να πάρει τα ρούχα της. Ο κόσμος που την έβλεπε γυμνή, γύριζε το βλέμμα του αλλού είτε από ντροπή είτε από θυμό. Η φτωχή Αλήθεια ντροπιασμένη γύρισε στο πηγάδι και χώθηκε εκεί για πάντα.

Έκτοτε το Ψέμα γυρίζει ανενόχλητο ντυμένο σαν Αλήθεια ικανοποιώντας τα τερτίπια του κόσμου, ο οποίος με κανένα τρόπο δεν θέλει να δει τη γυμνή Αλήθεια.

(Ο πίνακας με την Αλήθεια να βγαίνει από το πηγάδι είναι του Γάλλου Jean-Léon Gérôme, 1896)

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι κόλλημα έχετε με το τσωμο, παντού φαντάσματα και ίντριγκες βλέπετε. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη από την δική σας ,αυτόματα είναι εχθρός. Πολύ μονολιθική αποψη αυτή. Ο γιατρός είπε κάτι για τις λάμπες φωτισμού ότι δεν υπάρχουν . Αντί να λέτε πολλά απλά φτιάξε τις . Απλά.

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερη αντιπολιτευση συνεχιζει να 'παραγει' εργο η μονη απαντηση ειναι το τραγουδι της υποκουλτουρα τους.....
ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΟΛΑ,
ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΟΛΑ,
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΩ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε μας έχεις ζαλησει στα ουστ και στο χαμηλό επιεπίπ του λεξιλογίου σου.Τοσο καλλημα όμως κι εσύ με τον Δήμαρχο?έρωτα τραβάς.εκτος βέβαια εάν είσαι στο επιτελείο του και είσαι ωφειλουμενος και οφελειμενος.

Ανώνυμος είπε...

Στα τέσσερα όπως ο χοντρός ο ύπουλης ,ο Καμμένος και ο Τσιπρας. ΨΕΜΑ να φάνε και οι αγελάδες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χρήστο πριν λίγο καιρό είχα διαμαρτυρηθεί για μια λάμπα που είχε καεί σε μια κολόνα της Δ.Ε.Η. δίπλα απο το σπίτι μου στον Δήμο αρκετές φορές όπως και εσύ. Εν τέλει η απάντηση του Δήμου ήταν ότι δεν έχει λεφτά να αγοράσει....μία λάμπα παρακαλώ!!! Μου ζήτησαν να την αγοράσω και να τους την πάω εγώ πράγμα το οποίο έγινε και μπήκε η λάμπα με δικά μου έξοδα!! Μετά από λίγες μέρες κάνω αίτηση για παροχή νερού εκεί να δεις χάος. Κανένας δεν ήξερε να μου πει την διαδικασία. Εφυγε λέγαν ο Ντούβρας με σύνταξη που ήταν αρμόδιος και δηλώναν όλοι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ. Λες και ήταν το πολύ δύσκολο πράγμα. Με τα πολλά μου είπαν πάλι το ίδιο. Δεν έχουμε υδρόμετρα δεν έχουμε καπάκια δεν έχουμε φρεάτια δεν έχουμε τίποτα και ότι έπρεπε να να αγοράσω εγώ. Εν το μεταξύ μου πήραν και 248,00 Ευρώ τέλος σύνδεσης μου είπαν χωρίς να μου προσφέρουν τίποτα. Εν τέλει έδωσα απο την τσέπη μου 120 Ευρώ για υλικά πλήρωσα και τον υδραυλικό εγω αγόρασα υδρόμετρο εγώ και μπήκε επιτέλους το νερό. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασχολούντε μονο με τα ^μεγάλα έργα^ εκεί που έχει εκατομμύρια προϋπολογισμό και είναι έργα βιτρίνας. Δεν ενδιαφέρονται για την καθημερινότητα του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...


Ειναι παντοτε τρελλος ενας {Ρεγγινιωτης} που διαφωνει με τους πολλους {Καμενοβουρλιωτες} ή και γιατι να μην ειναι τρελλοι εκεινοι που διαφωνουν με τον ενα και να ειναι ο ενας που διαφωνει με τους πολλους; Και τι παει να πει τρελλος;
Η τρελλα κυριοι ειναι η λογικη των ολιγων και τρελλος υποτιθεται ειναι εκεινος που διαφωνει με τους πολλους....τα χαπια μου ου ου.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε μάγκες, εμείς δεν ψηφίσαμε ΣΥΚΙΩΤΗ ?
Τώρα ξυπνήσαμε ότι το άτομο δεν κάνει για δήμαρχος ?
Τώρα ξυπνήσαμε ότι η ομάδα του δεν έχει τα προσόντα να λύσει προβλήματα ?
Τι ακριβώς ζητάμε τώρα ? Να επιλύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας απασχολούν ?
Είμαστε με τα καλά μας ?
Και που διαμαρτυρόμαστε με αγανάκτηση τι πετυχαίνουμε ?
Μετά τι ? Δίνουμε συνέχεια ? ΟΧΙ.
Μια απέραντη σιωπή ! Καμιά άλλη αντίδραση ! Αυτή είναι η νοοτροπία μας .
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά δικαιώνεται ο ρεγγινιώτης που στις 14/5/2019 με την ανάρτησή του «Τα «Έργα και οι Ημέρες» ενός αποτυχημένου Δημάρχου ..!» μας προειδοποιούσε : «Είστε περήφανοι για αυτή την εικόνα του Δήμου μας; Θα ξαναψηφίσετε ΣΥΚΙΩΤΗ για να κάνει τι; Να βάλει την ταφόπλακα στον ΔΗΜΟ; Θα του το επιτρέψετε ως πολίτες; Αρκετά δεν υποτίμησε την νοημοσύνη σας;»
Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν εδώ τον τόπο διότι εμείς οι πολίτες κυκλοφορούμε με ένα μεγάλο ΕΓΩ στο μέτωπό μας και κοιτάμε μόνο τη πάρτη μας [κοινώς παρτάκηδες] !!!
Ας τους φάμε τώρα στη μάπα !

ΥΣΤ
Ο Συκιώτης είναι μόνο για μεγάλα πράγματα, μόνο για μεγάλες αναθέσεις [λιμάνι και τώρα σκουπίδια, φωτισμός, σύστημα διαχείρισης δικτύου ύδρευσης κλπ] που υπάρχει μπόλικο ντερλίκωμα !!!

Ανώνυμος είπε...

Εαν ψαχνουμε Ευθυνες , Υπευθυνοτητα, Φιλοτιμο , Γενναιοτητα, Αποφασιστικοτητα κλπ. κλπ. ο SUN TZU το ειχε πει 3,000 χρονια πριν (και δεν θα κουραστω να το επαναλαμβανω ). . Ο ΙΚΑΝΟΣ Αυτοκρατορας (Πρωθυπουργος /Υπουργος/ Στρατηγος / CEO κλπ.κλπ ) ζηταει και επιθυμει να περιβαλλεται απο ΙΚΑΝΟΥΣ συνεργατες /διοικητες κλπ κλπ για να δημιουργησει και το εργο του να φανει ακομα περισσοτερο .
Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Αυτοκρατορας (Πρωθυπουργος /Υπουργος/ Στρατηγος / CEO κλπ.κλπ ), ζηταει και επιθυμει να περιβαλλεται απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ συνεργατες /διοικητες κλπ κλπ για να
1) ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,
2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ απο ενα ικανο και αξιο συνεργατη του .. Απλες εννοιες εν Κινα, Εν Ελλαδι ????

Ανώνυμος είπε...

σχολιαστη 2.06 μμ που κολαει η παροιμια του Κινεζου και μαλιστα προ 3000 ετων με τον Δημαρχο.Μηπως κινδυνευει απο κανεναν ποιο αξιο συνεργατη;Μπα δεν το πιστευω ,αλλωστε ο χιλιαρχος στον Αγ Κων\νο ειναι ΄ρομποκοπ΄ σε διατεταγμενη υπηρεσια .

Ανώνυμος είπε...

Άξιους συνεργάτες και συμβουλους έχει . Ο ίδιος είναι ο καλύτερος ;

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε φουσκωμενη νταμιζανα με τηγανελαιο