13 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Καμένων Βούρλων, Για την αύξηση των δημοτικών τελών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Στη κοινωνία που ζούμε όπως συνέβαινε πριν έτσι και τώρα, όλα τα δυσβάσταχτα βάρη για τα δημόσια έσοδα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων τα φορτώνουν στις πλάτες του λαού.

Σε αυτή την κατεύθυνση εξελίσσεται η κυβερνητική πολιτική, ακολουθώντας τις οδηγίες της Ε.Ε, με τους καθηλωμένους μισθούς πείνας, την δυσβάσταχτη φορολογία και τους έμμεσους φόρους που δυσκολεύουν την λαϊκή οικογένεια να προμηθευτεί τα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή ζωή.

Στην ίδια κατεύθυνση και ως μέρος της αντιλαϊκής πολιτικής λειτουργούν οι Δήμοι, οπως και ο Δήμος των Κ. Βούρλων, που οι διοικήσεις τους πρόθυμα ακολουθούν αυτές τις πολιτικιές,

Η διοίκηση του Δήμου Καμένων Βούρλων, πιστή στις κατευθύνσεις της τωρινής, αλλά και όλων των κυβερνήσεων, που θέλουν την Τοπική Διοίκηση σαν ένα ακόμη πεδίο κερδοφορίας για το μεγάλο κεφάλαιο, αποφάσισε στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου την αύξηση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού για τις κατοικίες κατά 64% και για τα καταστήματα κατά 107%.
Αντί να φροντίζει για μια ολοκληρωμένη δημοτική υπηρεσία καθαριότητας, χωρίς εργολάβους και κέρδη τρίτων, αντί να διεκδικεί από τον κρατικό προυπολογισμό και το κράτος που μας ξεζουμίζει φορολογικά, πράτει το αντίθετο.

Με πρόσχημα τα διαρκώς μειούμενα, χρόνο με το χρόνο, έσοδα του δήμου από τα ανταποδοτικά τέλη, απόρροια της δυσκολίας όλων και περισσότερων δημοτών και μικρών επιχειρήσεων να «τα φέρουν βόλτα», αλλά και της αποφυγής είσπραξης από τους μεγαλοοφειλέτες, αποφάσισε την αύξηση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού -σε επίπεδα υψηλότερα από γειτονικούς δήμους-  με τον σίγουρο τρόπο είσπραξης μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Παρουσιάζει, μάλιστα, η πλειοψηφία ένα δυσθεώρητο ποσό οφειλών, άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσοντας σε αυτό και τα έξοδα ηλεκτροδότησης και το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν αντλιοστάσια, εγκαταστάσεις βιολογικών καθαρισμών κι αντλίες γεωτρήσεων του δήμου.

Με το ιδεολόγημα της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» δηλαδή της κερδοσκοπίας, που παρουσιάζεται ως φάρμακο « δια πάσα νόσο», δώθηκαν τα ιαματικά νερά σε ιδιώτη με αποτέλεσμα να στερούνται αυτό το αγαθό που απλόχερα μας προσφέρει η φύση, τόσο οι δημότες μας όσο και οι υπόλοιποι συνανθρωποί μας.
Παράλληλα παραχωρεί από το 2020 την  ανακύκλωση σε ιδιώτη και παραδίδει σε εργολάβο την καθαριότητα των δημοτικών καταστημάτων-γραφείων.
Δηλαδή τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του δήμου μας θα πληρώνουν τα αυξημένα δημοτικά τέλη για υπηρεσίες που θα μπορούσαν να παρέχονται από τον δήμο μας με πολύ χαμηλότερο κόστος, μόνο και μόνο για να κερδίζουν κάποιοι εργολάβοι και μονοπωλιακοί όμιλοι που θησαυρίζουν από τα σκουπίδια.

Ο νόμος για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ βαθαίνει τη μετατροπή της Τοπικής Διοίκησης σε μηχανισμό του αστικού κράτους. Μεταφέρει σε αυτήν, χωρίς τα απαραίτητα κονδύλια, ένα σωρό καθήκοντα και υπηρεσίες που ήταν υποχρεωμένο να παρέχει το ίδιο στο λαό.

Ο κάθε δήμος παρέχει όλες αυτές τις υπηρεσίες αυξάνοντας τέλη και φόρους ή τις ιδιωτικοποιεί φορτώνοντας, επίσης, το κόστος στο δημότη. Την τελευταία δεκαετία μειώθηκε η κρατική χρηματοδότηση κατά 62%, ενώ αυξήθηκαν τα «ίδια» έσοδα των δήμων. Δηλαδή αυτά που πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα. Από τα 100 ευρώ έσοδα της Τοπικής Διοίκησης τα 30 είναι από το κράτος και τα 70 από «ίδια» έσοδα.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση καλούμε το λαό της περιοχής μας να αναλογιστεί αν όλα αυτά γίνονται για το «καλό» του και τι όφελος μπορεί να έχει, όταν ο δήμος του μετατρέπεται σε χορηγό της κερδοφορίας λίγων επιχειρηματικών ομίλων και εργολάβων. Να συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που επέλεξε ως Δημοτική Αρχή, και πριν και τώρα, στρέφονται ενάντια στα πραγματικά συμφέροντά του. Να απαιτήσει μαζί μας γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Τοπική Διοίκηση κι επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου με προσωπικό με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας.


ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ 20/12/2019

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εργα του Δημου. Τις αυξησεις στα δημοτικα τελη να το βαλουμε στα θετικα η στα αρνητικα της δημοτικης αρχης ;
Μαλλον αποτυχια ορθολογικης διαχειρισης και οικονομικης συνεσης. Μαρτυρια σπαταλης και οχι σωστης διαχειρισης . ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Reporter είπε...

Διαβάζω στο https://fonografos.net/
Δήμος ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Κοινότητα ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ
Λαϊκή Συνέλευση Κατοίκων Κοινότητας Σπερχειάδας
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00
Συνεδριακό Κέντρο Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδα.
Με πρωτοβουλία του ο πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας καλεί τους κάτοικους της πρωτεύουσας της Δυτικής Φθιώτιδας για συζήτηση στα παρακάτω θέματα….
* Γενική συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης μας.
*Ενημέρωση
*Κατάθεση προτάσεων
*Ιεράρχηση των προβλημάτων και τρόποι επίλυσης
Για το τοπικό συμβούλιο
Νικόλαος Τζιβελέκας
---------------------------------------
Όσο δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο και στη δική μας Κοινότητα των Καμένων Βούρλων μην περιμένετε να αλλάξει κάτι στη πόλη μας.
Οι Κοινωνίες με αυτό το τρόπο πάνε μπροστά και ΟΧΙ με το να βλέπουμε τα δημοτικά δρώμενα με μπλέ, κόκκινα, πορτοκαλί, πράσινα γυαλιά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ,ο δεξιός δήμαρχος εκανε αύξηση των φορων,η διαφορά με την λαϊκή συσπειρωση είναι ότι οι κομμουνιστες τα χρήματα τα ζητάνε από άλλους ποιο
μακρινούς πολίτες.
Μικρή η διαφορά,το αποτέλεσμα ίδιο.
Τώρα γιατί συμπίπτουν;Μάλλον γιατί
και ο Δήμαρχος είναι
μαρξιστικά σπουδαγμένος.


Ανώνυμος είπε...

πάψτε επιτέλους να διεκδικείτε κάτι με γνώμονα τι κάνουν οι άλλοι.
Η κάθε περίπτωση είναι
μοναδική.
Το Πόζαρ δεν έχει ομοιότητα με τα Καμ.Βουρλα,για ευνόητους λόγους.
Η Σπερχειάδα δεν είναι
Μώλος ανθρωπογεωγραφικά
Το ABANO διοικείται από Ευρωπαίους ξενοδόχους εδώ έχουμε
μοτέλ.
Το Γαλαξείδι έχει κουλτούρα αρχιτεκτονικής ο Άγιος
Κων/νος πενταόροφα
Συνεπώς είμαστε διαφορετικοί.
Αν όμως θα έπρεπε να
διδαχθώ κάτι,από όλα αυτά,θα έπρεπε πρώτα
να έχω την νοητική δυνατοτητα να ξεχωρίζω το ατομικό από το συλλογικό.

Reporter είπε...

Ανώνυμε η νοητική σου δυνατότητα-ικανότητα είναι προβληματική. Αν δεν κοίταζες τι έκανε ο δίπλα σου ακόμα θα φορούσες τσαρούχια. Οι άνθρωποι, ως άτομα και ως κοινωνία, προοδεύουν αντιγράφοντας τα καλά και απορρίπτοντας τα κακά. Κατανοητό ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Reporter,
ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ , ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ…….. ΜΑΤΗΝ.

Οι δικοί μας εδώ φοβούνται την συζήτηση για τα θέματα της πόλης, φοβούνται την κατάθεση προτάσεων, την ιεράρχηση κλπ.

Ο Τζιβελέκας, έμπειρος αυτ/κος , θέλει τον κόσμο μαζί του, θέλει να δώσει και να ανεβάσει τους ενεργούς δημότες του, τους θέλει συμμάχους στις οικονομικές διεκδικήσεις του από την κεντρική εξουσία του Δήμου του.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ;;;
ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ;;
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ;;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ … ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ.


Ανώνυμος είπε...

Reporter 8.22μμ.
Η προσπάθεια αντιγραφής
είναι χιμαιρική.
Αν ήταν εύκολο,τότε θα είχαμε αντιγράψει ένα
εξελιγμένο παραθεριστικό κέντρο
και θα είχαμε και εμείς
προχωρήσει.Φυσικα δεν έγινε τόσα χρόνια,ούτε
θα γίνει στο μέλλον.
Είμαστε διαφορετικοί.
Τον λόγο τον ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Τι διαφορετικοι ; εδω δεν ειναι Ελλαδα ειναι αλλος τοπος ; τι κακο εχει ο τοπος ;

Ανώνυμος είπε...

Και ο δημαρχος μαρξιστικα ;; σπουδαγμενος ;; χαχαχα για το μαρξιστικα η για το σπουδαγμενος ;

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπος δςν εχει τιποτα
Εχει απλα ισως κακη διοικηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ο τόπος,δεν είναι η διοίκηση,είναι
ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Το κακο ξεκινησε που πολυ κακως η ΝΔ στηριξε αυτον για Δημαρχο . Αυτο θα το πληρωσει η ΝΔ γιατι ηταν κακη αναγκαστικη επιλογη . Δεν παει να πει οτι αν καποιον τον στηριζει ενα κομμα οτι ειναι και καλος για Δημαρχος . Οι αλλοι γυρω του προσπαθουν με νυχια και δοντια να περισωσουν τον δημο απο τα λαθη . Οταν φανει καποιος αξιος για αυτη την θεση , τα ξαναλεμε .


Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος είναι ο μόνος που έχει πολιτική,και
φαίνεται αυτό από την
κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα.Οι υπόλοιποι
συνεργάτες είναι συρφετός που αλλά λενε,αλλά τους βγαίνουν,και αλλά κάνουν.
Άμα λείψει ο δήμαρχος,αυτοί
είναι ικανοί να πάνε και με τον Τσωμο.
Βέβαια η ΝΔ με τα γκάλοπ στο 15% διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ θα θελήσει πάλι να πάρει
το Δήμο,ακόμη και με τον Τριανταφύλλη,εάν ο Γιάννης σταματήσει και
εφ όσον κάποιος δεξιός από τα Καμένα δεν θα θελήσει.
Άρα αριστερόστροφος τύπου Δαδιώτη δεν έχει
δυνατότητες.
Η ομάδα Κούντς με τους
διάφορους Σουλειμανί το μόνο που θα τους βόλευε είναι να πάνε υποστηρικτές σε άλλον και όχι να προτείνουν αυτοί,που σίγουρα θα τον καψουν.
Όλα αυτά θέλουν υπομονή
και τύχη,οι κατσικοπόδαροι δεν την έχουν.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

Πολιτικη υπερ του Δημου ; αυτηνψαχνουμε και δεν την βρισκουμε. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ .

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος που εχει πολιτικη ειναι ο α/α ο Παταργιας ;

Ανώνυμος είπε...

Ο επομενος δημαρχος θα ειναι απο το ΚΚΕ η το το ΚΙΝΑΛ . Δηθεν δεξιους δημαρχους , δεν χρειαζονται . Τωρα ειναι με το κομμα ' οπου φυσαει ο ανεμος' , εργο κανενα . Ειναι τυχερος που υπαρχουν καλοι συνεργατες και βγαινει καπως η δουλεια. Απο οργανωση του δημου , αστα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Όσο η ομάδα Κούντς δεν
κατανοεί ότι ο Δήμος
είναι εντολή πλειοψηφίας,τόσο δεν
θα μπορέσουν να ανατρέψουν αυτή την εντολή,τουλάχιστον ένας
Σουλειμανί που ηγείται
θα πρέπει να τους το πεί.
Εν πασει περιπτώση η συνεχής προσπάθεια υποτίμησης της διοίκησης στο Δήμο,μόνο
καλό της κανει,διότι
εκτος των άλλων συσπειρώνει.

Ανώνυμος είπε...

Τα κουμουνια και τα φίδια θέλουν πατημα στο κεφαλι.

ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνιστές στα δημοτικά είναι είδος εν ανεπάρκεια.
Μαρξιστές υπάρχουν κυρίως από το πρώην κλεπτοκρατικό Πασοκ αλλά σε πληρη αποδιοργανωση .Αριστερουλιδες περισσότεροι κυρίως του
Βαθέως κράτους,και τώρα
μένουν οι δεξιοί,
χωρίς ιδεολογική κατεύθυνση,πλέουν στα στα ανοικτα χωρίς έρμα ποδηγετουνται από μικροσυμφεροντα άλλων γνωστούς και ως τοπικοί
Γκρουεζα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Reporter,
έχεις καταλάβει ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;
Ενώ τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ, έχουν λυσσάξει με τα κόμματα, τις ιδεολογίες, αοριστίες, επίδειξη μορφωτικού επίπεδου (τρομάρα τους)…. κλπ.
KATI εφαρμόσιμο ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ

Σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου, δημοσιεύτηκαν οι προσκλήσεις για το ΔΣ της Δευτέρας.
Λοιπόν 6 μμ. Συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό και το ΟΠΔ
Στις 7μμ Αρκετά θέματα , άλλα διαδικαστικά, που παίρνουν αρχή του χρόνου.

Πάμε στο ΟΠΔ ( Ολοκληρωμένο Πλαισίου ∆ράσης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, έτους 2020).
Αυτό το θέμα { Προϋπολογισμός και ΟΠΔ) ; ΜΟΝΟ θα……. ψηφιστεί , (μέσα στον χρόνο του ) , ΑΛΛΑ πιστεύεις ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ;;;
Θα πουν στην εισήγηση τους , τουλάχιστον, τα ΕΡΓΑ ανά Δημοτική Ενότητα, ανά χωριό ;; και ποια είναι η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ;; για ΜΟΝΟ τις προμηθειες;;
Αλλά και ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΟΙ ΠΟΡΟΙ διατίθενται για ΕΡΓΑ

Τόσοι αιρετοί είναι ως Αντ/ρχοι, Τόσοι Ειδικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου, Έχουμε και Γενική Γραμματέα πλέον.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΟΥΣ ........ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ;;;.

Ανώνυμος είπε...

Ενα φαντασιοσκόπημα που παρεμβάλλεται στο άπειρο πριν και στο απειρο μετά ,αυτο όπως και στην ζωή είναι η στράτευση-θητεια στα
κοινά.
Ψευδασθηση,ικανή να καλύψει υπαρξιακή ανάγκη,στο μέτρο που δεν μεταλλάσσεται σε εμμονή ψυχολογικού καταναγκασμού.Το οικονομικό όφελος θα εξετασθεί σε άλλο σχόλιο .Καλό βράδυ.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

Δεν ειναι μονο οι εκλογες που βγαζουν δημαρχο και συμβουλους. Καθημερινα και στο τελος καθε χρονου κρινονται ,επιβραβευονται , η κατακρινονται. Η Βαθμολογια τους για το 2019 ,ποια ειναι; 0= ανυπαρτοι ....5= μετρια
..10 = αριστοι.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ;

Ανώνυμος είπε...

Oλοι ειναι άριστοι σύμφωνα
με τα πιστεύω τους.
Οι της πλειοψηφίας ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια
την κατεύθυνση που χαράζει η ηγετική ομάδα,
είναι λοιπόν ψηλά στη βαθμολογία.
Το ίδιο ισχύει για την
αντιπολίτευση,εχουν
κανόνες τους οποίους
τηρούν,με υψηλή βαθμολόγηση.
Υπόψιν ότι η βαθμολόγηση γίνεται
βάσει της συνέπειας και
όχι της ωφέλειας.

Ανώνυμος είπε...

Αξιολογηση. Βασει αποτελεσματος , ηθικης , αξιοπιστιας ,στη δημοτικη αρχη βαθμος για το 2019 ειναι 2 βαθμοι , κατωτεροι και των ποιο ελαχιστων προδοκιων.

Ανώνυμος είπε...

Βαθμος για το 2019.
ΣΥΚΙΩΤΗΣ = 2 . ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ = 4 .. ΣΥΝΕΝΑΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΖΩΤΗΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΤΙΛΑ ΤΕΛΗ
ΤΣΩΜΟΣ = 5 ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ.
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ = 9 ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ . ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ = 3 ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΩΛΟΥ . ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο Α/ Α
ΜΠΙΤΑ = 6 ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ = ;
ΟΡΧΟΣ = ;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ = ;
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ = ;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ = ;
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ = ;