Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 : Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 http://korinthosnews.gr/uploads/images/newspage/17-03-12_01430_KORINTHOS_2006_D._MPINIARIS.jpg
Απο την πρώτη στιγμή η Κόρινθος 2006, καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο αρχιδιαιτητής κ. Δημήτρης Γκρούτσης.
Με τον ίδιο τρόπο διαμαρτυρόμαστε προς την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων αλλά και κάθε αρμόδια αρχή, για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, να διακόψει όλα τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες και φυσικά στην Α’ κατηγορία που μας αφορά.
Είναι μία πρωτόγνωρη απόφαση που παρόμοια της δεν έχει συμβεί σε καμία

Ποδοσφαιρική Ενωση στην Ελλάδα ακόμα και μετά απο γεγονότα σοβαρότατων τραυματισμών ή γενικευμένων συμπλοκών.
Η αδικαιολόγητη διακοπή συνιστά ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Πέντε ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα που θα διεξαγόταν στο γήπεδο του Συνοικισμού και ο οποίος ουσιαστικά θα αναδείκνυε τον πρωταθλητή, η ΕΠΣ Κορινθίας αποφασίζει να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα.!
Ηταν και είναι σε όλους γνωστό ότι η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ποδοσφαιριστών της και ουσιαστικά είναι η μόνη ευνοημένη απο την διακοπή αυτή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας έχει ως αποτέλεσμα να βγούν οι ομάδες απο τον ρυθμό τους και να διαλυθεί μία προσπάθεια επίπονη και καθημερινή πολλών μηνών.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Η Κόρινθος 2006 διαμαρτύρεται έντονα προς κάθε αρμόδια αρχή και ζητά απο την διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΣ Κόρινθος-Κόρινθος 2006.
Την παρούσα διαμαρτυρία μας κοινοποιούμε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το αρμόδιο υπουργείο Αθλητισμού και επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμο μέσο προστασίας της ομάδας μας.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ