5 σκυλιά τον έστειλαν στο Νοσοκομείο Γρεβενών

18 Σεπτεμβρίου 2018
21:45

Τσοπάνος στην περιοχή «Ξερολάκι» δέχθηκε χτες επίθεση από 5 σκυλιά, τα οποία του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα και τον έστειλαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

6 σχόλια

  • Περαστικά στον άνθρωπο, ας βγει να μας πει κάποιος υπεύθυνος που δν υπάρχει βέβαια γιατί όλοι τους δήμαρχοι και επιτελείο είναι ανεύθυνοι ας μας πούνε ποιος θα πληρώσει αυτόν τον άνθρωπο την ψυχική οδύνη και τα νοσηλεία του???? Σα δν ντρέπονται κ μετά φταίμε εμείς που φοβόμαστε

  • Ειδικά οι τσομπανοι που εχουν τα σκυλια τους αστείρωτα,ανεμβολίαστα,ατσιπαριστα,αμολυμενα συνεχεια να αναπαράγονται συνεχώς δημιουργώντας εκατοντάδες Καινουρια αδεσποτα γιατι διαμαρτύρονται; Το πιο πιθανό τα σκυλια πιυ του επιτέθηκαν να ηταν προϊόντα της δίκης του ανευθυνότητας ή κάποιου συναδέλφου!

      • Ναι εε τα σκυλιά που κυκλοφορούν στα χωριά ποιανού ανευθυνότητα είναι εσύ που τα ξες όλα, το ότι εγώ βγάζω τα μικρά μου με το καρότσι κ πρέπει πάντα να φοβάμαι ποιανού ανευθυνότητα είναι του ανθρώπου που του επιτέθηκαν πλάκα μας κάνεις. Ας πάρουν τις ευθύνες τους επιτέλους οι δήμοι για να μην έχουμε ούτε επιθέσεις σκύλων αλλά ούτε κ φόλες στα ζώα.

  • Δεν φταίνε οι Δήμοι, αλλά οι ανεγκέφαλοι σκυλόζωοι που τα παρατάνε στους δρόμους!!! Εκτός από ανεγκέφαλοι είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι!!! Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε έξω!!! Μήπως είναι καιρός να μπει τέλος σε αυτό το χάλι;;;;;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.