Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας προς τον Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την προσφορά τροφίμων.

12 Ιουλίου 2020
22:15

Η πρόσφατη πρωτοβουλία προσφοράς τροφίμων από τον Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη στο Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας αποτέλεσε την αφορμή για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση στα γραφεία μας στην Πτολεμαΐδα, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια στη χώρα και ιδιαίτερα στην περιοχή μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Βουλευτή για την ευγενική δωρεά του αλλά και για τη σταθερή παρουσία και συνδρομή του στις δράσεις μας και ευελπιστούμε να τον έχουμε αρωγό μας, όπως και όλους τους πολιτικούς εκπροσώπους μας, στα δίκαια αιτήματα των πολυτέκνων, ιδιαίτερα σήμερα που το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες απειλές για τη χώρα μας.

5 σχόλια

  • Οι μονογονεϊκές οικογένειες θα τύχουν άραγε αναρωτιέμαι πότε της στήριξης του κράτους η των ιδιωτών; θεωρείται εύκολο να μεγαλώνει παιδί η παιδιά μόνος του;μπήκε ποτέ κανείς στη θέση του μονογονεα;

  • Κάνει τα πάντα για ακούγεται. Τα πάντα εκτός από την δουλειά του ως εκπρόσωπος της περιοχής μας στην Βουλή. Εκεί ακολουθεί πιστά την κομματική γραμμή.

  • Βαρεθηκαμε τον κύριο κ την κύρια να τους βλέπουμε να χαμογελούν κ να αερολογουν .Αλλάξτε τους……

  • Πόσο κατευθυνόμενα σχόλια. Συγχαρητήρια κύριε Κωνσταντινίδη για το ενδιαφέρον και για την προσφορά σας.

    • Άσε ρε παπαγαλάκι . Χαιρετισμούς στον στάθηκα εκ Θεσσαλονίκης που μένει Αθήνα . Ας ήταν κάποιος υποψήφιος από την Κοζάνη να σου πω εγώ τι θα έκανε . Αλλως αν την πρωτεύουσα χωρίς υποψήφιο από αυτή . Ναι !! Τζάμπα μάγκες .-

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.