Εξαργυρώστε τώρα τα κουπόνια βιβλίων του ΟΑΕΔ στο βιβλιοπωλείο «BOOKS»

Το βιβλιοπωλείο της Φαρκαδόνας συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων του ΟΑΕΔ και δέχεται κουπόνια για την αγορά βιβλίων

Στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την εξαργύρωση κουπονιών αγοράς βιβλίων συμμετέχει το βιβλιοπωλείο «ΒΟΟKS» στη Φαρκαδόνα. Το βιβλιοπωλείο ήδη άρχισε να δέχεται από τους επιτυχόντες, τα κουπόνια για την αγορά βιβλίων εξαργυρώνοντας άμεσα και προσφέροντας εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, ξενόγλωσσα, βοηθήματα, εξυπηρετώντας όλες τις απαιτήσεις της πολυπληθούς πελατείας του.

Παράλληλα το βιβλιοπωλείο συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά να εξαργυρώνει κουπόνια του πρώην ΟΓΑ για την αγορά βιβλίων.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν παύουν να μας περιμένουν επισκεπτόμενοι το βιβλιοπωλείο «Books». Με τις αγορές μας εισερχόμαστε στην μεγάλη κλήρωση δυο δωροεπιταγών των 100 ευρώ από το κατάστημα «CougarSport» στην Λάρισα.

Με αυτόν τον τρόπο οι υπεύθυνοι του βιβλιοπωλείου έρχονται να επιβραβεύσουν την εμπιστοσύνη της πολυπληθούς πελατείας τους, που στηρίζουν τόσα χρόνια το κατάστημα. Ανταμείβουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, κι υπόσχονται περεταίρω και πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς όφελος των πελατών τους, εξυπηρετώντας όλα τα γούστα, ειδικά των μικρών παιδιών που ξεκίνησαν πλέον την νέα σχολική χρονιά.

Οι επιλογές μας πλέον φέρουν ένα όνομα. «Books» το βιβλιοπωλείο που βρίσκεται κάθε μέρα και στιγμή κοντά μας και μας εξυπηρετεί με συμφέρουσες τιμές και απεριόριστα είδη.