Θάνος Κούτσικος, Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη

Οι εκλογές πλησιάζουν και την Κυριακή καλούμαστε να ψηφίσουμε με γνώμονα τη λογική και τη σύνεση, τη μνήμη και την πεποίθηση πως τα πράγματα για τον τόπο, τον δικό μας τόπο, θα είναι αντάξια του παρόντος και του μέλλοντος.

Η Τοπική Αρχή που θα εκλεγεί, θα πρέπει να εργαστεί έχοντας ως βάση το τρίπτυχο «κοινωνική συνοχή – οικονομική βιωσιμότητα – τοπική ανάπτυξη».

Επιδίωξη μας είναι να έχουμε στο πλευρό μας την κοινωνία και όχι τα κόμματα.

Ο Θάνος Κούτσικος, ζητά τη στήριξη όλων, για να μπορέσει να συνεισφέρει και να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα και εκείνα τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Να του δώσουμε τη στήριξη για να διαμορφώσουμε μαζί τις συνθήκες για μια Κοινότητα και ένα Δήμο πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα: αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο. Ένα Δήμο που θα θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι η Φαρκαδόνα.

Όχι όμως με ρομαντική διάθεση που δηλώνει μόνο ονειροπόληση. Ρεαλισμός και δημοσιονομική τάξη, μακρόπνοος σχεδιασμός και εκμετάλλευση των οικονομικών πόρων και ενός άξιου ανθρώπινου δυναμικού.

Στις εκλογές αυτές, αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Ψηφίζουμε για εμάς κι αυτούς που αγαπάμε. Επιλέγουμε τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα τα προβλήματα των πολιτών και να εγγυηθούν την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης μας. Επιλέγουμε ανθρώπους της δράσης και όχι της αντίδρασης.

Το στοίχημα είναι μεγάλο…

ΜΑΖΙ μπορούμε να το κερδίσουμε. Για να διαμορφώσουμε τη Φαρκαδόνα που μας αξίζει. Το χρωστάμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας.