Στο Πετρωτό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η μονάδας επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης-green oil biocan herbs

green oil biocan herbs

Η Green Light Herbs Hellas και ο πρόεδρος της Δημήτρης Θεοχάρης, καταγόμενος από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας, σε συνεργασία με την εταιρία EMMANOUILIDIS BROS Coπροετοιμάζονται για την ανοικοδόμηση και υποστήριξη μονάδας

Ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν στόχους για να δημιουργήσουν δυο σημαντικές εταιρίες. Η Green Light Herbs Hellas και ο πρόεδρος της Δημήτρης Θεοχάρης, καταγόμενος από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την εταιρία EMMANOUILIDIS BROS Coπροετοιμάζονται για την ανοικοδόμηση και υποστήριξη μονάδας παραγωγής και επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης.

Η μονάδα σύμφωνα με τον σχεδιασμό και σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε θα ανεγερθεί σε αγροτική περιοχή του Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η επένδυση έχει προϋπολογιστεί στα 25 εκ. ευρώκαι εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το πρώτο σε παραγωγή εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης της νοτιοανατολικής Ευρώπης, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους.

Η μονάδα αναμένεται να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή των προϊόντων κάνναβης από τον πρωτογενή τομέα έως το τελικό προϊόν. Οι εκφραστές της ιδέας κάνουν λόγο για ένα μεγαλόπνοο έργο που με την βοήθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και των παραγόντων του ιατροφαρμακευτικού κλάδου έχει αρχίσει να υλοποιείται.

Η επένδυση αναμένεται να συμβάλει στα μέγιστα για την δημιουργία θέσεων εργασίας σε ένα νομό και μια περιοχή με υψηλούς δείκτες ανεργίας.

green oil biocan herbs