Κάλεσμα της Ένωσης Γονέων στους φροντιστές να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο σε Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη.

Ένα δίκτυο εθελοντισμού και αλληλεγγύης για την Παιδεία θέτει και φέτος σ’ εφαρμογή η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου. Η επιτυχής λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Γιάννης Γιαννακάκης» κατά τα προηγούμενα έτη, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια και στήριξη σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών αποτελεί τη βάση για την περαιτέρω συνέχεια της προσπάθειας μας.

Φέτος, η Ένωση απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου και της Νεάπολης, για να  παρέχουν δωρεάν φοίτηση σε παιδιά από οικογένειες με χαμηλό οικονομικά εισόδημα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» η κ. Γιάννα Κρητσωτάκη – Δρακωνάκη τόνισε: «Στις προηγούμενες χρονιές είχαμε 25 με 30 παιδιά  Γυμνασίου και Λυκείου και  πρέπει να πούμε ότι είχαμε και μια επιτυχία παιδιού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω του κοινωνικού φροντιστηρίου. Τα μαθήματα που διεξάγονται και θα διεξάγονται αφορούν Βασικά Μαθήματα όπως Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία. Έχουμε ήδη λάβει κάποια τηλέφωνα από φροντιστές  και  ευελπιστούμε πάντα στο καλύτερο.  Πιστεύω μέχρι την επόμενη εβδομάδα, το επόμενο δεκαήμερο θα  έχουμε μία εικόνα».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης τα φροντιστήρια που θα δώσουν μία θέση στα τμήματα τους θα έχουν και την αντίστοιχη προβολή από την Ένωση ως ανταπόδοση της προσφοράς τους.


Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Κρητσωτάκη-Δρακωνάκη Ιωάννα {6982095285)και τον κύριο Ευαγγελιδάκη Άγγελο (6976858182) για την περιοχή του Αγίου Νικολάου και με τον κύριο Σιαμπάνη Χάρη (6944459774) για την περιοχή της Νεάπολης.

 

Εκ του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com