Ατρόμητος-Λαμία 1-1 σε έξι λεπτά στο Περιστέρι

Το 1-1 αποτελεί ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τις προσπάθειες του Ατρομήτου και της Λαμίας στο Περιστέρι. Το σκορ άνοιξε στο 43' ο Αντέτζο για να ισοφαρίσει άμεσα με σουτ - φάουλ ο Γκάλο

Το 1-1 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τις προσπάθειες του Ατρομήτου και της Λαμίας στο Περιστέρι

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του Ατρόμητος – Λαμία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν όμως χωρίς κανένα επίσημο ή φιλικό ματς – ελέω πανδημίας, από την 1η Μαρτίου – δεν τους ήταν τόσο εύκολο!
Η ομάδα της Φθιώτιδας έψαξε τους ανοιχτούς χώρους, δίχως ουσιαστικά αποτελέσματα. Θα ήταν, ίσως πιο τυχερή εάν κρατούσε το προβάδισμα που πήρε στο 43ο λεπτό αλλά… το ποδόσφαιρο τελειώνει σε κάθε του ημίχρονο με το σφύριγμα του διαιτητή.
Πάντως το ότι δεν έχασε σε 3ο φετινό ματς απέναντι στον Ατρόμητο, μάλλον δείχνει κάτι, για το ποιοτικό της επίπεδο έστω…

Σε σχήμα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα ο Σάββας Παντελίδης .
Ο Μανδάς κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα οι Κιβρακίδης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης. Μπροστά τους στη μεσαία γραμμή οι Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης και τριάδα πίσω από τον Μανούσο οι Ανδρούτσος, Νταβιώτης και Ντε Πο.

Σε 4-2-3-1 και η ομάδα του Άκη Μάντζιου

Κάχριμαν,. Βάντερσον,. Σκόνδρας, Βίντρα, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Νιάσε, Σασί, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς και προωθημένος ο Καραμάνος

Σαφώς πιο «κρύα» ομάδα ο Ατρόμητος, καθώς δεν αγωνίστηκε στο ξεκίνημα των πλέϊ-άουτ κάτι που φαίνονταν στο γήπεδο. 
Η Λαμία προσπάθησε εξ αρχής να αξιοποιήσει τους ανοιχτούς χώρους, δίχως όμως την απαιτούμενη έμπνευση για την περίσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφεται στο 42ο λεπτό, τότε που οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ!
Ήταν το 3ο συνεχόμενο κόρνερ που εκτέλεσε ο Βιγιάλμπα και σ’ αυτό ο Σασί πήρε την πρώτη κεφαλιά για να ευνοηθεί από την πορεία της μπάλας ο Αντέτζο, κάνοντας το 0-1.
Η ομάδα του Περιστερίου ευτύχισε να ισοφαρίσει στο δικό του πρώτο (!) σουτ προς την εστία των φιλοξενούμενων και μάλιστα κάτι σαν… Buzzer Beater.
O Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά σημαδεύοντας την «εσωτερική» γωνία του Κάχριμαν ο οποίος έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει αποτελεσματικά. 

Γρήγορη και σαφώς σημαντική η «απάντηση» κι ενώ οι άνθρωποι της Λαμίας διαμαρτύρονταν για την αυστηρότητα της υπόδειξης του φάουλ απ’ όπου προήλθε η ισοφάριση. 
Στην επανάληψη η είσοδος των Ενσικουλού και Ούμπιδες έκανε πιο «ζωηρή» την ομάδα του Ατρομήτου όμως και πάλι κάπου στο τέλειωμα των προσπαθειών χάνονταν η ουσία και λόγω της καλής ανασταλτικής παρουσίας των φιλοξενούμενων.
Δυό φορές απείλησε σε όλο το δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος με πρωταγωνιστές τους κεντρικούς αμυντικούς του!
Στο 84’ έπειτα από σέντρα του Γκάλο ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν ενώ στο 92’ έπειτα από ένα ακόμη κόρνερ, ο Γούτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Έτσι έμεινε το 1-1…
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.