#1 στις τάσεις του YouTube το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

εμφανίσεις του MadWalk 2019

Μέσα σε 1 μονάχα μέρα!

 

Talk of the town είναι το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Το απόλυτο Fashion Music Project διοργανώθηκε τη Δευτέρα 1η Απριλίου για 9η συνεχόμενη χρονιά και η αγάπη του κόσμου ήταν για μια ακόμα φορά τεράστια!

Απόδειξη αυτού; Το βίντεο με τα αποσπάσματα από τις εμφανίσεις του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure ανέβηκε στη πρώτη θέση των τάσεων του Ελληνικού YouTube, μια μέρα μετά την ανάρτησή του!

εμφανίσεις του MadWalk 2019

Στο catwalk του απόλυτου show που ενώνει τη μόδα και τη μουσική με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο, είδαμε πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, οι οποίοι μας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους υπό τους ρυθμούς των μεγαλύτερων -καινούριων και παλιών- επιτυχιών.

Το ένα act μετά το άλλο μάγεψαν το κοινό που βρέθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, το οποίο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει live μερικές από τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες που έχουμε δει στην Ελλάδα!

Σε περίπτωση που δεν το παρακολούθησες από κοντά, το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure θα προβληθεί στην τηλεόραση, στη συχνότητα του Alpha. Μέχρι τότε όμως, πάρε μια γεύση από όσα είδαμε στο catwalk στο βίντεο με τις εμφανίσεις του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Thank you for all your love!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *