15 διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

Η αγάπη χρόνια και ηλικίες δεν κοιτά. Αυτό μας απέδειξαν τα διάσημα ζευγάρια που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα καθώς παρά τις μεγάλες διαφορές ηλικίας, έχουν καταφέρει να μείνουν μαζί και αγαπημένοι.

Δες εδώ 15 διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας (από τα λιγότερα, στα περισσότερα χρόνια διαφορά)

 

Blake Lively και Ryan Reynolds (11 χρόνια διαφορά)

διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ίσως το μόνο καλό που βγήκε από την ταινία ‘Green Lantern’ είναι ότι ο Ryan Reynolds και η Blake Lively γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Αν και η σχέση τους δεν ξεκίνησε αμέσως, από το 2011 που έγιναν official οι δυο τους είναι ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια του Hollywood. Παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν δυο κόρες!

 

Beyoncé and Jay Z (12 χρόνια διαφορά)

διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

Η επιτομή του power couple, η Beyoncé και ο Jay Z γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 90 και ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2002. Το 2008 παντρεύτηκαν και σχεδόν 10 χρόνια μετά μετρούν πολλές επιτυχίες, 3 παιδιά και εκατομμύρια φανς!

 

Portia De Rossi και Ellen DeGeneres (15 χρόνια διαφορά)

διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

Η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια γνώρισε την ηθοποιό Portia De Rossi το 2001 αλλά η σχέση τους ξεκίνησε το 2004. Το 2008, όταν οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων έγιναν νόμιμοι, παντρεύτηκαν και τώρα ζουν ευτυχισμένες με τις 3 γάτες και 4 σκυλάκια τους!

 

Kourtney Kardashian και Younes Bendjima (15 χρόνια διαφορά)

διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ένα από τα πιο φρέσκο ζευγάρι της λίστας, η Kourtney ξεκίνησε τη σχέση της με το νεαρό μπόξερ και μοντέλο τον Μάιο του 2017!

 

Amal Alamuddin και George Clooney (17 χρόνια διαφορά)

διάσημα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ο πιο διάσημος εργένης βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014 και οι δυο τους παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2014. Μέσα στη χρονιά, οι δυο τους έφεραν στο κόσμο δυο παιδιά, τα δίδυμα Ella και Alexander!

Δες τα υπόλοιπα ζευγάρια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *