5 φορές που σκάλωσες με Ίαν Στρατή και πώς επιτέλους μπορείς να τον δεις από κοντά

Λοιπόν άκου, ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες εσύ που το διαβάζεις αυτό να είσαι super fan του Ίαν Στρατή. Γι αυτό σε σε σκεφτήκαμε. Πολύ. 


Γιατί σε αυτό το ποστ θα θυμηθείς 5 στιγμές που σου προκάλεσαν συναισθήματα χαράς, θαυμασμού και γενικά… σκάλωσες φουλ με Ίαν Στρατή καθώς θα μάθεις πώς μπορείς να τον συναντήσεις από κοντά πολύ σύντομα. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

  • Όταν το είδες για πρώτη φορά στην Audition του X – Factor. 

 

Ήταν τότε που είχε φρικάρει του κριτές και οι μισοί ήθελαν να τον χτυπήσουν αλλά αντί να κάνουν αυτό του είπαν ότι μάλλον θα κερδίσει το X – Factor. Μπορεί να μη το κέρδισε αλλά κέρδισε την καρδιά σου.

  •  Και αφού έκλεψε την καρδιά σου, βρέθηκε καλεσμένος στο 2ο Live του φετινού X – Factor και το έκανε ξανά. 

Εκεί ερμήνευσε το «High» που είναι το πρώτο επίσημο single των MADSTREET και του Ίαν Στρατή.

  • Οι MADSTREET και ο Ίαν Στρατής παρουσίασαν το «High» για πρώτη φορά στο Madwalk 2017 By Aperol Spritz. 

Σε μία συνεργασία με την Funky Buddha στην πασαρέλα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

  • Έχουμε και backstage υλικό από τη στιγμή που η Νάντια Ντρογκούλη μπήκε στο καμαρίνι του Ίαν στο Madwalk 2017 Βy Aperol Spritz. 
  • Τέλος, το Christmas TAG με τον Ίαν Στρατή και τους MADSTREET στην Ιλένια Williams! 

O Ίαν Στρατής συναντάει και πάλι την Ιλένια Williams αυτή τη φορά με τον Θανάση Πασσά στο Athens Metro Mall! Την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 17:00 ο Ίαν Στρατής, υποψήφιος στα MAD Video Music Awards 2017 By Coca-Cola and Aussie, λίγες μέρες πριν δούμε αν θα κερδίσει βραβείο, δίνει μία συνέντευξη και μιλάει για όλα! Έλα να τον δεις από κοντά!

Παράλληλα να ξέρεις ότι το Mad Radio 106.2 θα εκπέμπει live από το Athens Metro Mall, από τις 12 έως και τις 16 Ιουνίου κάθε απόγευμα στις 17:00 και την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα γίνει ο τελικός διαγωνισμός του “Dance Off Battle” με παρουσιαστές την Ilenia Williams και τον Θανάση Πασσά!

Το “Dance Off Battle” είναι ο διαγωνισμός που θα σε οδηγήσει στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2017 By Coca-Cola And Aussie! Έλα την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Athens Metro Mall να διαγωνιστείς στον χωρό και… ο καλύτερος θα κερδίσει! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή ΕΔΩ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *