Είχε τελικά η Άννα Λορένη σχέση με άνθρωπο από την παραγωγή του Power of Love; – Δείτε τι αποκάλυψε

Άννα Λορένη σχέση με άνθρωπο από την παραγωγή του Power of Love

Ήταν τελικά στημένο το παιχνίδι;
Η πρώην πάικτρια του ερωτικού reality του ΣΚΑΪ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και η διάθεσή της ήταν άκρως αποκαλυπτική! Ήταν τελικά στημένο το παιχνίδι; Έγιναν όλα για την τηλεθέαση; Είχε τελικά η Άννα Λορένη σχέση με άνθρωπο από την παραγωγή του Power of Love;

Η Άννα Λορένη παίρνει θέση σε ερωτήσεις που έχουν γίνονται όλο και συχνότερα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. “Σε όλα αυτά υπήρχε μεγάλη δόση αλήθειας, αλλά από την άλλη είναι ένα τηλεοπτικό σόου που δεν θα μπορούσε να είναι τόσο αθώο και αυθόρμητο γιατί δεν θα είχε απήχηση”.

Μάλιστα, η Άννα βρέθηκε… κατά λάθος στο σπίτι της αγάπης αλλά της βγήκε σε καλό αφού γνώρισε τον Παναγιώτη Θεοφίλο! “Ενθουσιαστήκαμε βλέποντας ο ένας τον άλλον μέσα στο παιχνίδι και αν τελικά ερωτευτούμε και προχωρήσουμε μαζί, αυτό θα συμβεί τώρα που είμαστε έξω. Είμαστε πολύ φρέσκο ζευγάρι. Μου άρεσε γιατί ήταν διαφορετικός από τους υπόλοιπους, ξεχώριζε η ηρεμία του και το γεγονός ότι δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία ούτε να ξεκατινιαστεί αλλά ούτε και να ξεπουληθεί. Το πάμε μέρα-μέρα και ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλον και βλέπουμε είτε αυτός είτε εγώ ότι πολλά πράγματα του εαυτού μας δεν έχουν καμία σχέση τώρα που είμαστε εκτός. Εκείνος με έβλεπε καλοντυμένη και καλοστημένη και έξω με ακούει πολλές φορές να μιλάω απότομα και μου λέει “ρε συ, νταλικέρης είσαι;”. Βλέπει όμως την αλήθεια μου…”, δηλώνει η μελαχρινή παίκτρια αποκαλύπτοντας πως βρήκε τον έρωτα τελικά!

Δείτε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *