H Demy κατέκτησε την 3η θέση στο New Wave 2018 – Η 2η εμφάνιση με ελληνικό τραγούδι

Demy κατέκτησε την 3η θέση στο New Wave 2018

Έκλεψε τις εντυπώσεις!

 

Η φετινή μας εκπρόσωπος, το κορίτσι που ξεχώρισε από την πρώτη μέρα του μεγάλου μουσικού φεστιβάλ κερδίζοντας την 2η θέση (δείτε εδώ) έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας το νέο της single με τίτλο “Too Late“, το τραγούδι με το οποίο η Demy κατέκτησε την 3η θέση στο New Wave 2018, συνολικά!

Η μεγάλη μουσική βραδιά ξεκίνησε με ερμηνείες των Loboda, Timati, F. Kirkorov,V. Leontiev, Burito, L. Agutin, I. Allegrova και S. Lazarev, οι οποίοι αποχαιρέτησαν το κοινό τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Η Demy εμφανίστηκε 14η στην σειρά εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά το κοινό της. Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας, φορώντας μια δημιουργία της Celia Kritharioti, κέρδισε τους πάντες ερμηνεύοντας το Too Late, το τραγούδι που της έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι ARCADE και ο John Ballard για το μουσικό φεστιβάλ.

To μουσικό φεστιβάλ διήρκεσε από τις 4 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου στη Ρωσία, με τη συμμετοχή 19 χωρών και η Demy στην 2η εμφάνισή της ερμήνευσε ένα ελληνικό τραγούδι, “Τα Παιδιά Του Πειραιά” του Μάνου Χατζιδάκι.

Ποια ήταν η διαφορά της βαθμολογίας της με τον νικητή;

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *