Διαγωνισμός MAD ABOUT ARTS by CAMPARI – The Unexpected side of The City!

Διαγωνισμός MAD ABOUT ARTS

Μάθε πώς μπορείς να λάβεις μέρος και διεκδίκησε μια θέση στην έκθεση του MAD ABOUT ARTS by CAMPARI!

 

Ο νέος θεσμός του MAD και του Campari, του πιο διαχρονικού bitter με το σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, είναι εδώ!

Τι και αν η κατάθεση συμμετοχών έχει ολοκληρωθεί, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για να διεκδικήσεις μια θέση στην έκθεση του MAD ABOUT ARTS by CAMPARI!

Πως; Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό MAD ABOUT ARTS by CAMPARI – The Unexpected side of The City!

Βγες και φωτογράφισε την πιο unexpected εκδοχή της πόλης σου, ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με τα hashtags #madaboutarts2019, #exploreyourcreativity και #camparigreece μέχρι τις 28/5 και διεκδίκησε μια θέση στην έκθεση του MAD ABOUT ARTS by CAMPARI, του μεγαλύτερου creative event της χρονιάς.

Μπες στο Ιnstagram του MAD TV, ακολούθησε τα βήματα και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο MAD ABOUT ARTS by CAMPARI!

 

View this post on Instagram

 

MAD ABOUT ARTS BY CAMPARI – The Unexpected side of The City Γίνε για ένα βράδυ αυτός ο instagramer που οι φωτογραφίες του είναι πραγματικά έργα τέχνης. Βρες και φωτογράφισε την πιο unexpected εκδοχή της πόλης σου και διεκδικήσε μια θέση στην έκθεση του MAD ABOUT ARTS by CAMPARI, του μεγαλύτερου creative event της χρονιάς. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με #madaboutarts2019 , #exploreyourcreativity και #camparigreece μέχρι 28/5. 🔴 Ο νικητής κερδίζει μία Υποτροφία αξίας 6.500€ από τον AKTO Art & Design College 🔴 Follow @madtv & @camparigreece

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Εκτός όμως από την παρουσία στο MAD ABOUT ARTS by CAMPARI, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μία Υποτροφία αξίας 6.500€, από τον ΑΚΤΟ Art & Design College, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design στην Ελλάδα!

Τι περιμένεις λοιπόν; Απαθανάτισε την πιο unexpected εκδοχή της πόλης σου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *