Δείτε τα ζώδια για Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα και καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται για ρίσκα και επενδύσεις, στρέψτε την προσοχή σας στη διαμόρφωση του χώρου σας, ώστε να μπει νέα θετική αύρα. Τοποθετήστε έναν πίνακα με δελφίνια τα οποία φέρνουν καλοτυχία και πλούτο και μην παραλείψετε τα λουλούδια που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία.   Η ανάμνηση ενός πρώην έρωτα σας καθηλώνει και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας, για κάτι που έχει λήξει προ πολλού. Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση και βγείτε για καινούριες γνωριμίες. Μην κλαίτε τη μοίρα σας αδίκως.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιορίστε τις ενέργειές σας μέχρι εκεί που αντέχετε και μην φορτώνεστε ευθύνες αλλωνών, καθώς το πιο πιθανό είναι να κλατάρετε στην πορεία και τελικά να εκτεθείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούρια ξεκινήματα, οπότε στρέψτε την προσοχή σας σε τρέχοντα θέματα και κλείστε εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν.   Ένταση και διαπληκτισμοί στον τομέα του γάμου, σας προκαλούν απογοήτευση, καθώς όμως δεν παραδέχεστε τα όποια λάθη σας, δύσκολα θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις, ώστε να έχετε πιο αντικειμενική αντίληψη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό άτομα τα οποία έχετε εξυπηρετήσει στο παρελθόν και ο θυμός σας είναι η κινητήριος δύναμή σας στην προκειμένη φάση, καθώς είστε αποφασισμένοι να βγείτε από το αδιέξοδο όντας νικητές. Τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, η ενίσχυση του εισοδήματός σας, σας δίνει ένα δυνατό προβάδισμα.   Διανύετε μια εποχή έντονων αλλαγών και όσο κι αν αισθάνεστε άβολα, να είστε σίγουροι/ες πως είναι προς όφελός σας, Τα μεταβατικά στάδια ζορίζουν και προκαλούν ανασφάλειες, τα αποτελέσματά τους όμως, είναι μακροπρόθεσμα θετικά.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *