Δείτε τη μητέρα της Bella και Gigi Hadid να ποζάρει μόνο με το εσώρουχο – Έχει κορμί που θα ζήλευαν 20χρονες!

Το μήλο, κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει ο σοφός λαός. Βλέποντας λοιπόν τη φωτογραφία της Γιολάντα Χαντίντ καταλαβαίνουμε από που πήραν η Τζίτζι και η Μπέλα

Τυχαίο δεν είναι μάλιστα και το γεγονός πως και οι δύο κόρες τις Γιολάντα ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ. Η μητέρα της Μπέλα και της Τζίτζι ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ στη δεκαετία του 80. Υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford Models και για 15 χρόνια περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες στο Μιλάνο, στο Παρίσι , στο Σίδνεϊ, στο Τόκυο, στο Κέιπ Τάουν, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Αμβούργο.

Η μητέρα των διάσημων μοντέλων και it girls, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο nstagram στις οποίες φαίνεται, ότι μπορεί να συναγωνιστεί τόσο την Μπέλα όσο και την Τζίτζι παρά το γεγονός πως είναι 53 ετών. Σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε μάλιστα, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η Γιολάντα Χαντίντ φοράει ένα σκούρο γκρι αποκαλυπτικό εσώρουχο και το φούτερ της απολαμβάνει την ανατολή του ηλίου στη λίμνη Constance που βρίσκεται κοντά στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Το κορμί της αφήνει άφωνους τους άντρες ενώ κάνει τις γυναίνες να απορούν για το πως τα καταφέρνει και έχει ένα τετοιο αψεγάδιαστο σώμα.

Δείτε τη φωτοφραφία στην απόμενη σελίδα: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *