Επιστρέφουν οι One Direction;

Επιστρέφουν οι One Direction

O Louis Tomlinson δήλωσε πως η επανασύνδεση του συγκροτήματος είναι αναπόφευκτη!

Μια σπίθα ελπίδας άναψε με τη δήλωσή του ο Louis Tomlinson για το τους fans του αγαπημένου συγκροτήματος, που όπως φαίνεται θα μείνουν με απορίες για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε στην ITN ότι κανένα από τα αγόρια –  Harry Styles, Liam Payne και Niall Horan – δεν έχουν χρόνο για επανασύνδεση… αλλά αυτό θα συμβεί! «Νομίζω ότι θα συμβεί. Σίγουρα θα έλεγα κάτι για το αν δεν το συνέβαινε. Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο. Πότε είναι η μεγάλη ερώτηση. Αυτό είναι κάτι που κανένας από μας δεν μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή.»


Αυτό που επισήμανε ο Louis είναι πως το σημαντικό για το συγκρότημα είναι ο καθένας να εκπληρώσει την αυτό που θέλει σαν solo καλλιτέχνης και μετά να έρθει η επανένωση. «Νιώθω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι όταν βγούμε ξανά μαζί, να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και όλοι έχουμε κάνει ό, τι θέλουμε να κάνουμε μεμονωμένα. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας όταν θα επιστρέψουμε.»

Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς και άλλα μέλη του συγκροτήματος είχαν κάνει λόγο για επανασύνδεση αλλά… δεν συνέβη. Άραγε θα επιστρέψουν σύντομα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *