Έρχεται ο φιλανθρωπικός Μπλε Περίπατος για τα παιδιά του Make-A-Wish!

Μπλε Περίπατο

Το Σάββατο 20 Απριλίου!

 

Η ευχή ενός παιδιού του οποίου δοκιμάζεται η υγεία μπορεί να δυναμώσει με το δικό σου βήμα. Εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής στην Αθήνα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει τον καθιερωμένο, φιλανθρωπικό Μπλε Περίπατο το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 7:00 το απόγευμα, ενώ από τις 6:00μ.μ. θα υπάρξει εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής.

Μπλε Περίπατο

Ο περίπατος που διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά, θα ξεκινήσει από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα τερματίσει στην Πύλη Αδριανού, που θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Οργανισμού.

Για 2η χρονιά, η συμμετοχή στον περίπατο είναι δωρεάν, ευγενική χορηγία του Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ενώ για κάθε συμμετέχοντα, ο χορηγός θα δωρίσει στον Οργανισμό €6.

Καλούμε όλο τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να έρθουν να περπατήσουμε όλοι μαζί, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris, που 39 χρόνια πριν έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish.”

Μπλε Περίπατο

Το μόνο που έχουμε ΟΛΟΙ να κάνουμε είναι να είμαστε στις 6:00μ.μ. στην Τεχνόπολη στο ΓΚΑΖΙ για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και στις 7:00μ.μ. να ξεκινήσουμε όλοι μαζί έναν περίπατο αφιερωμένο στα παιδιά μαχητές.

Ας ενώσουμε το βήμα μας… με το δικό τους!

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://makeawish.gr/world-wish-day-2019

https://www.facebook.com/events/351528558814544/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *