Έτοιμη να πάει στο φεγγάρι η Ariana Grande;

«Ευχαριστώ για την πιο cool μέρα της ζωής μου NASA», έγραψε σ’ ένα από τα Instagram stories της.

Αν και η επιτυχία της Ariana Grande είναι από άλλο πλανήτη, η ίδια δεν έχει σκοπό να πάει στο φεγγάρι, ή τουλάχιστον όχι ακόμα!

 

View this post on Instagram

 

Αν και η επιτυχία της Ariana Grande είναι από άλλο πλανήτη, η ίδια δεν έχει σκοπό να πάει στο φεγγάρι, ή τουλάχιστον όχι ακόμα! Μια μοναδική εμπειρία έζησε λίγες ώρες πριν η Αriana Grande, μετά το τέλος της συναυλίας της στο San Antonio του Texas. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το διαστημικό κέντρο της NASA, Johnson στο Houston, όπου φόρεσε στολή αστροναύτη και την ξενάγησαν στο χώρο. Ακόμα και η οθόνη του Mission Control έγραφε: «Καλώς ήρθες στο Mission Control Ariana Grande»! «Το μυαλό μου εξακολουθεί να επεξεργάζεται και να «καταβροχθίζει» κάθε δευτερόλεπτο από όλα όσα συνέβησαν. Τι ξεχωριστή μέρα και εμπειρία! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη γενναιοδωρία σας», δήλωσε η ίδια. Και όπως λέει και ο 2ος στίχος του τραγουδιού της με τίτλο “NASA” από το album “Thank U, Next”… “One small step for woman, one giant leap for woman-kind!”. #madtv #arianagrande #nasa

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Μια μοναδική εμπειρία έζησε λίγες ώρες πριν η Αriana Grande, μετά το τέλος της συναυλίας της στο San Antonio του Texas. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το διαστημικό κέντρο της NASA, Johnson στο Houston, όπου φόρεσε στολή αστροναύτη και την ξενάγησαν στο χώρο. Ακόμα και η οθόνη του Mission Control έγραφε: «Καλώς ήρθες στο Mission Control Ariana Grande»!

«Το μυαλό μου εξακολουθεί να επεξεργάζεται και να «καταβροχθίζει» κάθε δευτερόλεπτο από όλα όσα συνέβησαν. Τι ξεχωριστή μέρα και εμπειρία! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη γενναιοδωρία σας», δήλωσε η ίδια.

Και όπως λέει και ο 2ος στίχος του τραγουδιού της με τίτλο “NASA” από το album “Thank U, Next”… “One small step for woman, one giant leap for woman-kind!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *