Fantasy Makers: Η πιο δημιουργική Limited Edition συλλογή από τη wet n wild!

Fantasy Makers

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη με τη wet n wild

 

Σου αρέσει να παίζεις με τα χρώματα; Θέλεις να βάλεις μια παραμυθένια νότα στο μακιγιάζ σου;

Υπάρχει η κατάλληλη συλλογή για ‘σένα!

Η wet n wild® παρουσιάζει την εμβληματική Limited Edition συλλογή «Fantasy Makers», μία συλλογή αφιερωμένη σε όσες επιθυμούν να τολμήσουν βάζοντας λίγη φαντασία στο μακιγιάζ τους, ή εκείνες που αναζητούν ένα μοναδικό, πρωτότυπο μακιγιάζ για να μετατρέψουν το Halloween σε ευκαιρία ανάδειξης ενός look απόλυτης φαντασίας!

Fantasy Makers

Ένα μαγευτικό, παραμυθένιο ταξίδι, με πολύχρωμο μακιγιάζ και ονειρική διάθεση που αγκαλιάζει τη μαγεία της συλλογής «Fantasy Makers» και προσθέτει φαντασία στην πιο δημιουργική γιορτή!

Με αυτή την πραγματικά υπέροχη συλλογή αφιερωμένη στο Halloween, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία: υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να αναδείξεις  το πιο εκπληκτικά εντυπωσιακό make-up στην αγορά;

Η Limited Edition συλλογή «Fantasy Makers», είναι διαθέσιμη στα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Προϊόντα:

Color Icon Rainbow Highlighter

Fantasy Makers

Η φαντασία συνυφαίνεται με την πραγματικότητα χαρίζοντας στο πρόσωπό σου τις πιο φωτεινές αποχρώσεις του ουράνιου τόξου με μια έντονη περλέ πούδρα που φωτίζει το look σου χάρη στη φόρμουλά της που περιέχει με μικροσκοπικά περλέ σωματίδια. Οι αποχρώσεις μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους για ένα εξαιρετικά λαμπερό εφέ ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένες για ένα πιο ακριβές, έντονο αποτέλεσμα.

Τιμή: 5,99

Paint Palette

Fantasy Makers

Μια παλέτα από μοναδικά, ονειρικά, φωτεινά χρώματα σούπερ φαντασίας, ικανά να σε μετατρέψουν σε οτιδήποτε θέλεις. Γοργόνα, μονόκερος ή ό,τι άλλο θέλεις … αυτή είναι η τέλεια επιλογή! Η πλούσια σε χρώμα φόρμουλα και η κρεμώδης υφή της επιτρέπει ένα έντονο, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα και είναι ιδανική για τον συνδυασμό χρωμάτων στα βλέφαρα και τη δημιουργίας ενός πολύ εντυπωσιακού look για το Halloween.

Τιμή: 6,99

Glitter Palette

Fantasy Makers

Έντονα, λαμπερά χρώματα με γκλίτερ που μπορούν να εφαρμοστούν ομοιόμορφα ή σε συνδυασμούς χρωμάτων. Μια φόρμουλα εξαιρετικά πλούσια σε χρώμα για μοναδική υφή που διαρκεί όλη την ημέρα! Κάθε παλέτα έχει 6 αποχρώσεις που εφαρμόζονται ομοιόμορφα ή σε συνδυασμούς για ένα look πραγματικά μεγάλης φαντασίας!

Τιμή: 4,99

MegaLast® Liquid Catsuit

MegaLast® Liquid Catsuit Metallic Lipstick

Fantasy Makers

Τολμήστε περισσότερο από ποτέ: ποτέ δεν ήταν ευκολότερο από ότι με το κραγιόν MegaLast® Liquid Catsuit Metallic Lipstick της wet n wild®, το υγρό ματ χρώμα με έντονο μεταλλικό φινίρισμα. Διαθέσιμο για τη συλλογή Fantasy Makers σε δύο τολμηρές αποχρώσεις, για ένα WOW αποτέλεσμα: Μωβ και Μαύρο.

Τιμή: 4,99

MegaLast® Liquid Catsuit Matte

Fantasy Makers

Για όσες αγαπούν το βελούδινο look στα χείλη που έχει εξαιρετική διάρκεια, το MegaLast® Liquid Catsuit Matte είναι η ιδανική επιλογή. Οι δύο αποχρώσεις, Red και Navy Blue, εμπνέονται από την αυθάδεια της συλλογής Fantasy Makers και δίνουν ένα μαγικό, σαγηνευτικό αποτέλεσμα χάρη στο έντονο χρώμα και το ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας που συμπληρώνει τέλεια κάθε μακιγιάζ.

Τιμή: 4,99

Body Crayon

Fantasy Makers

Τα νέα στικ, σας δίνουν τα εργαλεία για να δημιουργήσετε όποιο λουκ έχετε φανταστεί. Αυτά τα πολυχρηστικά έντονα στικ χρώματος που αναμιγνύονται εύκολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, τα χείλη και το σώμα. Είναι ιδανικά για εφαρμογή ακριβείας. Ξεχωρίστε με τολμηρές αποχρώσεις αυτό το Halloween.

Τιμή: 2,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *