Γιατί η Kylie Jenner δεν ποστάρει φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της – Η συμφωνία εκατομμυρίων της μαμάς – μάνατζερ!

Είναι λίγο ύποπτα περίεργο το γεγονός πως η Kylie Jenner δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση για την είδηση που έχει σαρώσει εδώ και μέρες τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς.


Αλλά ο λόγος είναι μάλλον αναμενόμενος καθώς η οικογένεια των Καρντάσιανς έχει ενορχηστρώσει τα πάντα με σκοπό όπως φαίνεται το κέρδος, και αυτή η εγκυμοσύνη είναι ένα χρυσωρυχείο.   Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη μαμά-μάνατζερ Kris Jenner να ολοκληρώνει τις συνομιλίες για μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με τα αποκλειστικά δικαιώματα.

Η Kylie Jenner, της οποίας η εγκυμοσύνη ήρθε στο φως τον περασμένο μήνα, έλαβε δεκάδες προσφορές από όλα τα είδη των περιοδικών που προσφέρουν μεγάλα ποσά για μια φωτογράφιση η οποία θα αποκαλύπτει την φουσκωμένη της κοιλιά και μια συνέντευξη. Καθώς περνούν οι μέρες, η Kylie Jenner εξακολουθεί να βομβαρδίζεται με περισσότερες προσφορές και από όσα αναφέρει το Hollywood Life, η Kris Jenner είναι αναμένεται να είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *