Ο Γιώργος Μαυρίδης τραγουδά μεγάλα hit για το νέο trailer της εκπομπής του😂

Γιώργος Μαυρίδης τραγουδά

Πότε κάνει πρεμιέρα;

O γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του κι αυτός είναι ο λόγος που το κοινό τον αγαπά τόσο. Ο Γιώργος Μαυρίδης τραγουδά μεγάλες επιτυχίες για το νέο trailer της εκπομπής του ενώ η φωνή του έχει εφέ μπαλονιού με ήλιον.

Ο Γιώργος Μαυρίδης τραγουδά μεγάλες επιτυχίες όπως τα: “Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις…”, “Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα…”, “Ξη-με-ρώ-μα-τα”, “Θέλω να σε ξαναδω…”, φορώντας μια ξανθιά περούκα και σίγουρα χαρίζει στιγμές άφθονου γέλιου στους τηλεθεατές.

Στο νέο trailer για την εκπομπή Beat Buzzer, σηκώνει τα μανίκια και αρπάζει το τιμόνι για καλό σκοπό στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που όπως αποκάλυψε ο ίδιος ξεκινά σε λίγες μέρες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και 4 διαφορετικοί φίλοι δικοί του αλλά και των τηλεθεατών στριμώχνονται σε ένα αμάξι και αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης και ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 συμφώνησαν να στηρίξουν.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Beat Buzzer;

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *