Η Gwyneth Paltrow ρώτησε την Cameron Diaz γιατί άργησε να παντρευτεί και η απάντηση που πήρε ήταν “όλα τα λεφτά”

Είναι γνωστό, ότι η Cameron Diaz αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον τραγουδιστή Benji Madden σε μια ρομαντική τελετή το 2015 και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Aυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν από λίγες ημέρες είναι ο λόγος για τον οποίο η ηθοποιός επέλεξε να περιμένει μέχρι τα 42 της χρόνια για να επισημοποιήσει τη σχέση της με έναν άντρα.

Η Gwyneth Paltrow λοιπόν τόλμησε να την ρωτήσει και μάλιστα δημοσίως και η ίδια δεν δίστασε να δώσει μια απάντηση που ήταν απλά τέλεια!

 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «health summit» του Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο έδωσε το «παρών» η ταλαντούχα Diaz ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη της απόφαση και η απάντηση της ήταν η εξής:

«Εχει να κάνει με το γεγονός, ότι απλά δεν είχα γνωρίσει το σύζυγο μου μέχρι τότε. Πριν από εκείνον, είχα απλά αγόρια. Και υπάρχει μια πραγματικά τεράστια διαφορά ανάμεσα στους συζύγους και τα αγόρια».

Ακόμη, η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε το πώς ο Madden την κάνει να αισθάνεται ισότιμη του.

«Εχω ένα σύζυγο που είναι ο σύντροφος μου στη ζωή και σε όλα τα υπόλοιπα. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Είμαστε πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο, αλλά μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Με κάποιο τρόπο ο σύζυγός μου μπόρεσε να μου δείξει τι σημαίνει να μην είσαι μέρος μιας σχέσης, αλλά να είναι ίσος».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *