H Dua Lipa κατηγορείται για photoshop στα χείλη της σε παιδικές της φωτογραφίες!

DKαλησπέρα! Asteropi mas espase arxidia

Η γνωστή τραγουδίστρια αρνείται να πιστέψει το bullying που δέχεται.

 

Σε μεγάλη αντιπαράθεση, ήρθε η Dua Lipa με haters, οι οποίοι δεν άργησαν να «βομβαρδίσουν» το προσωπικό της προφίλ στο Instagram με αρνητικά σχόλια, λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση φωτογραφιών της από τη παιδική της ηλικία. Πέντε φωτογραφίες γεμάτες αθωότητα ήταν αρκετές για χιλιάδες σχόλια μίσους, σχετικά με τα χείλη της και το photoshop που έχει κάνει στις φωτογραφίες.

Η pop star είχε την τύχη να γεννηθεί με φυσικά μεγάλα χείλη, αλλά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο καλλιτεχνικό χώρο τα σχόλια περί επεμβάσεων δεν σταμάτησαν ποτέ.

Η Dua Lipa δήλωσε πώς όσοι υποστηρίζουν για εκείνη ότι πείραξε τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και έκανε τα χείλη της να δείχνουν μεγαλύτερα, είναι τρελοί. Πιο συγκεκριμένα ανάρτησε στο Instagram της, τo εξής: οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έκανα photoshop στις φωτογραφίες μου για να φαίνονται μεγαλύτερα τα χείλη μου είναι τρελοί τρελοίίίίίί!” και τόνισε στους fan της πως δεν πρέπει να αφήνουν κανενός την άποψη να καθορίζει το ποιοι είναι, ούτε το πώς θα ζήσουν. #madtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *