H Lana Del Rey θα κυκλοφορήσει… βιβλίο με ποιήματα!

To “Happy New Year” post της τραγουδίστριας είχε πολλές ευχές και αποκαλύψεις.

Με εκατομμύρια ευχές για καλή χρονιά γέμισε το Instagram, με τα καθιερωμένα «Happy New Year» posts και φυσικά η Lana Del Rey δεν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια ευχήθηκε καλή χρονιά στους θαυμαστές της, με την ανακοίνωση για το νέο της τραγούδι, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, με τον ιδιαίτερο τίτλο «Hope is a dangerous thing for a woman like me to have- but I have it», το οποίο αποτελεί, το 3ο δείγμα από το νέο της άλμπουμ.

Ωστόσο, εκτός από την ανακοίνωση για νέο τραγούδι, αυτό που εξέπληξε περισσότερο είναι η δήλωση για το μικρό βιβλίο με τα ποιήματα που έγραφε η ίδια εδώ και 13 μήνες! Η συγγραφή του βιβλίου ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και όπως έγραψε η Lana, θα εκδοθεί «αργότερα». Και παρόλο που δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι αυτό το «αργότερα» της έκδοσης του βιβλίου των ποιημάτων, τουλάχιστον ξέρουμε μερικά πράγματα για το νέο άλμπουμ της. Ο τίτλος του είναι «Norman Fucking Rockwell», είναι εμπνευσμένο από το ζωγράφο και συγγραφέα Norman Rockwell (1894 – 1978) και αναμένεται μέσα στο 2019.

Κάτι είναι κι αυτό, ευχαριστούμε Lana!

Για περισσότερα νέα συντονίσου στο Instagram του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *