Η Ariana Grande λανσάρει μία νέα σειρά ομορφιάς!

Η Ariana Grande λανσάρει μία νέα σειρά ομορφιάς!

Βασική πηγή έμπνευσης, το τελευταίο της άλμπουμ “Thank U, Next”.

Η Ariana Grande λανσάρει μία νέα σειρά ομορφιάς!

Η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται να έχει το άγγιγμα του Μίδα, αφού το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Μετά τη βιομηχανία της μουσικής, στόχος της Ariana να εδραιωθεί και στον κόσμο της ομορφιάς.

Έτσι λοιπόν η δημοφιλής καλλιτέχνης θέλει να δημιουργήσει αρώματα, καθώς και προϊόντα μπάνιου και σώματος. Κοινό σημείο όλων των προϊόντων, το τελευταίο και επιτυχημένο άλμπουμ της “Thank U, Next”, το οποίο και αποτέλεσε την έμπνευση γι’ αυτή τη σειρά καλλωπισμού. Η εταιρεία της GrandAri, Inc. έχει υποβάλει από τις 2 Απριλίου το εμπορικό σήμα Thank U, Next και προϊόντα όπως αρώματα, κρέμες ενυδάτωσης και απολέπισης αναμένεται να κάνουν πάταγο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της τραγουδίστριας του “7 Rings” με τον χώρο της ομορφιάς καθώς μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μία γκάμα αρωμάτων με ονόματα όπως Cloud, Sweet Like Candy και Moonlight.

Ένα μήνα πριν μάλιστα, η Ariana εισήλθε και στον χώρο του καφέ ενώνοντας τις δυνάμεις της με την εταιρεία Starbucks. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν ένα Cloud Macchiato στις γεύσεις κανέλα ή καραμέλα.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *