Η Φουρέιρα έγινε πλατινένια λίγο πριν μαγέψει στα ισπανικά βραβεία!

Η απονομή για την επιτυχία του “Fuego”!

Λίγες μέρες πριν, η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» έγινε πλατινένια στην Ισπανία και την περασμένη Παρασκευή έγινε η απονομή λίγο πριν ανέβει στη σκηνή των μουσικών βραβείων της χώρας και μαγέψει με την εκρηκτική της παρουσία.

Εν μέσω της sold out πολύμηνης ευρωπαϊκής της περιοδείας και με το νέο της τραγούδι «Tómame» να συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην Μαδρίτη, το βράδυ της Παρασκευής και μάγεψε το κοινό του WiZink Center, στα μοναδικά μουσικά βραβεία που διοργανώνονται στην Ισπανία, τα Los40 Music Awards.
Η απονομή του πλατινένιου δίσκου έγινε από τον CEO της Sony Music Iberia, José María Barbat, παρουσία του CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργου Αρσενάκου. Η Ελένη ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, παρέλαβε την σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας το κοινό για την αδιάκοπη στήριξη.

Μάλιστα, το νέο international hit της Ελένης, «Tómame», έχει κατακτήσει το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, παρέμεινε επί μία εβδομάδα στο no1 των γενικών και μουσικών τάσεων στο YouTube, όπου μετρά περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια views, ενώ έχει ξεπεράσει τα 330.000 streams στο Spotify, έχοντας μπει σε πάνω από 7.000 playlists.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *