Η Shakira τιμά τη μνήμη του Gabriel García Márquez

Η Shakira τιμά τη μνήμη του Gabriel García Márquez

Τα συγκινητικά λόγια της Κολομβιανής star για τον διάσημο συγγραφέα.

Η Shakira τιμά τη μνήμη του Gabriel García Márquez

Με έναν πολύ δικό της τρόπο η Shakira θέλησε να τιμήσει τον βραβευμένο με νόμπελ λογοτεχνίας, Gabriel García Márquez, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια. Η Λατίνα super star και ο διάσημος συγγραφέας κατάγονται από την Κολομβία με την πρώτη να έχει ερμηνεύσει και δύο κομμάτια που έπαιξαν στην ταινία «Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας»(ταινία που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Márquez.

Με έναν πολύ δικό της τρόπο η Shakira θέλησε να τιμήσει τον βραβευμένο με νόμπελ λογοτεχνίας, Gabriel García Márquez, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια. Η Λατίνα super star και ο διάσημος συγγραφέας κατάγονται από την Κολομβία με την πρώτη να έχει ερμηνεύσει και δύο κομμάτια που έπαιξαν στην ταινία «Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας»(ταινία που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Márquez. Έτσι λοιπόν η Shakira με ένα video που δημοσίευσε στα social media θέλησε να μοιραστεί κάποια τρυφερά λόγια για τον Márquez, τα οποία και μας άγγιξαν υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντική προσωπικότητα υπήρξε. Συγκεκριμένα η Shakira διευκρίνισε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν, όταν εκείνη ήταν 21 χρονών και ότι θα θυμάται για πάντα «την αίσθηση του χιούμορ του, τη ζεστασιά και για το πόσο ανθρώπινος ήταν». Το video τελειώνει με την Shakira να δανείζεται κάποιο από τα γνωμικά του ίδιου του συγγραφέα : «Είναι εύκολο να θυμούνται εκείνοι που έχουν μνήμη, είναι δύσκολο να ξεχνούν όσοι έχουν καρδιά»

Έτσι λοιπόν η Shakira με ένα video που δημοσίευσε στα social media θέλησε να μοιραστεί κάποια τρυφερά λόγια για τον Márquez, τα οποία και μας άγγιξαν υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντική προσωπικότητα υπήρξε. Συγκεκριμένα η Shakira διευκρίνισε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν, όταν εκείνη ήταν 21 χρονών και ότι θα θυμάται για πάντα «την αίσθηση του χιούμορ του, τη ζεστασιά και για το πόσο ανθρώπινος ήταν».

Το video τελειώνει με την Shakira να δανείζεται κάποιο από τα γνωμικά του ίδιου του συγγραφέα : «Είναι εύκολο να θυμούνται εκείνοι που έχουν μνήμη, είναι δύσκολο να ξεχνούν όσοι έχουν καρδιά».

f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *