Η Soula Glamorous σε μεγάλα κέφια στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Soula Glamorous

H απόλυτη “diva” του Ίντερνετ σε μία μοναδική εμφάνιση

 

Soula Glamorous

Red carpet, glamour και celebrities είναι μερικά από τα στοιχεία που απογείωσαν την πιο λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και τη μουσική, το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure. Πολλές οι παρουσίες που ξεχώρισαν αλλά μία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ο λόγος για την πιο viral περσόνα του διαδικτύου, τη Soula Glamorous.

Αν έχεις social media αποκλείεται να μην ξέρεις την Soula Glamorous, την influencer που απαριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 179.000 followers στο Instagram. Η Soula λοιπόν βρέθηκε στο backstage του Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure, με συνοδό έναν πολύ καλό της φίλο,τον Γρηγόρη Μασούρα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του red carpet όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η εμφάνισή της φυσικά δεν θα μπορούσε να παραπέμπει σε κάποια “βασικιά”. Έτσι για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε ένα outfit που αποτελούταν από δυο vinyl κομμάτια σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση, ένα biker shorts και ένα τοπ με ιδιαίτερα μανίκια, τα οποία και συνδύασε με μαύρα strappy sandals και απέσπασε όπως ήταν λογικό τα καλύτερα σχόλια.

Η αγαπημένη Soula η οποία και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της δεν έκανε κάποια δήλωση, ενώ δεν αποχωρίστηκε και την γνωστή πλέον μάσκα Soula Glamorous. #madtv #Madwalk2019 by #SerkovaCrystalPure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *